İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeteneklerinize Yoğunlaşıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebilir. Kendi kendinizi denetim altına almanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel faaliyetleriniz konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Her türlü olumsuzluğu yavaş yavaş geride bırakmayı başaracaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

14 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcu için iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Sözlü yeteneklerinizle kendinizi ifade etmek, başkalarıyla iletişim kurmak ve fikirlerinizi paylaşmak için harika bir zaman. İş veya sosyal çevrenizde yapmanız gereken konuşmaları planlayın ve sizi içtenlikle dinleyecek kişilere ulaşın. İkili ilişkilerde ise, dürüst ve açık olmak önemlidir. Kendinizi kelimenin tam anlamıyla ifade etmek, sorunları ortadan kaldırmanızı sağlayacaktır. Bugün enerjinizi sağlıklı bir şekilde kullanmanız ve zihninizin dengesini korumanız önemlidir. Unutmayın, iletişimin gücü sizi bugünlerde ileriye taşıyacaktır. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

14 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuğu olan İkizler burcuysanız, çocuğunuzun kötü bir çevrede büyümemesi için farklı bir lokasyona taşınmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuzun geleceğine her şeyden çok değer veriyorsunuz. Bu konuda eşinizle ortak paydada buluşmak sizi rahatlatıyor. Sanatla uğraşan İkizler burcuysanız, yeteneklerinizin üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyeceksiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapıcı olmaya çalışmak sizi yorabilir ama gerçekten yapıcı bir bakış açısına sahip olmak yaşam kalitenizi arttıracaktır. Bugün özellikle aile içi ilişkilerinizi ve ev düzeninizi gözlemleyin, yorulduğunuz ya da bir yorgunluğa sebep olduğunuz durumları fark etmeye çalışın. Biraz durulmak, günü herkes için sakin ve rahat bir hale getirebilir. 

14 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere yanlış anlaşılmalar olabilir. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda zorlanabilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sonuçlarını bildiğiniz konularda önceden hareket etmek şaşırmayacağınız gelişmeleri de beraberinde getirerek stabil ruh hali yaratacaktır.

14 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerini halletmek için girişeceğin hareketlilik seni hiç beklemediğin bir insan ile tanıştırabilir. İş konularında farklı insanlarla iletişime geçmek sana beklenmedik kapılar açabilir. Şansının bu tür konularda döndüğünü daha net görebilirsin.

14 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, eğer son zamanlarda kendinizi başkalarının insafına kalmış hissediyorsanız, bugün bu meseleyi doruğa çıkarabilir. Nihayet hayatınızda neyi kaçırdığınızı keşfedebilirsiniz ve gün sizi onu bulma yoluna sokabilir. Şimdi değişiklik ve iyileştirme yapma ihtiyacını doğuran şaşırtıcı olaylar olabilir. Hayatınızın bu alanlarını sorumluluk sahibi, taze ve odaklanmış bir tavırla geliştirmeye hazırlanıyorsunuz. Artık zorluk,ve dinlenme arasında daha iyi bir denge bulmaktır ve her ne kadar göz korkutucu görünse de bu kesinlikle ulaşılabilir durumdadır.

14 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size olumlu bir motivasyon sağlarken, sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

14 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, ortaklık, evlilik konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili fırsatlar sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

14 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz görünen yeni ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

14 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 17" R
Ay
Boğa
06° 59' 41" R
Merkür
Başak
19° 50' 28" R
Venüs
Terazi
27° 14' 39" R
Mars
Yengeç
09° 20' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 38"
Satürn
Balık
15° 04' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 50"
Chiron
Koç
22° 15' 59"
Lilith
Terazi
09° 14' 37"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>