İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Krizi Yönetmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun üstesinden gelebilirsiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Bütün zorlukları geride bırakmak için uygun zamandasınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı çözüme kavuşturma şansınız var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kararlı olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Sınırlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlara aranızda görüş ayrılığı olabilir. Ortak kararlar almanız gereken bir sürçeten geçiyorsunuz. Düşündüklerinizi gerçekleştiremediğiniz takdirde kendinize çok fazla yüklenme ihtimaliniz var. Otorite konumundaki kişilerle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Sözlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilir ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Ancak dikkatli olmanızda fayda var, zira bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Kendinizi ifade ederken açık ve net olmaya özen gösterin.Ayrıca, bugün duygusal olarak da hareketli olabilirsiniz. İç dünyanızda bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz ve bu da düşüncelerinizi yoğunlaştırabilir. Kendinizi anlamak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde ise hareketlilik söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, eski ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak ilişkilerinizde karşılıklı anlayış ve sabır gerekebilir. Başkalarının fikirlerine saygı göstermek önemlidir.Genel olarak, bugün enerjik ve konuşkan bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızla bağlantıya geçmek ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. Duygusal dalgalanmalara karşı dikkatli olun ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

19 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, bazı maillerde gecikmeler yaşanabilir veya bazı konuların yeniden düşünülmesi gerekebilir. Bugün olası herhangi bir aksilik veya yanlış iletişimle başa çıkmanın anahtarı, her şeyin düzenlemeye ihtiyaç duyabileceğini anlamak olduğunu unutmamalısın.

19 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilikçi düşünceler var olan düzeni geliştirmek veya değiştirmek içindir. Bugün bireysel hayatınızdaki düzeni değiştirerek sosyal ve ticari konulardaki kapasitenizi de arttırabilirsiniz. İster büyük bir şirkette çalışın isterseniz evinizde vlog çekin; her iki durumda da sadece bu değişim için çabalayan kazanmış olacaktır.

19 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal motivasyonunuzu korumakta zorlanabilirsiniz. Bazı dedikodular, kontrol edilemeyen konular sizi zorlayabilir. Ancak keyif getiren pek çok önceliğiniz de var. Geçmişten gelen alacaklarınız yeniden öne çıkabilir. Finansal konularda beklediğiniz gelişmeler gündeminizde yer edecek. Özellikle borç alacak konularında daha kararlı adımlar atabileceksiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük ve keyifli alışverişler ve kendiniz odaklı bir takım haller size çok iyi gelebilir. Bir kitaba başlamak kendinize yatırım yapmak için uygun bir gün.

19 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında dikkatini çok fazla çekecek olan bir insan ile karşılaşabilirsin. Bu kişiyi tanımak ve onunla arkadaş olmak enerjinin yükselmesini sağlayacak. Ancak çok muhabbetin tez ayrılık getirdiğini unutmamalısın. Yeni arkadaşlıklar için bazı şeyleri aceleye getirmemen gerekiyor.

19 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, küçük bir hayal kırıklığı sizi bugün erkenden dolambaçlı bir yola sürükleyebilir ancak sonunda buna tamamen değebilir. Geleceğinizden çalmadan anın tadını çıkarmaya çalışırsanız, özellikle yaratıcı düzeyde biraz eğlenebilirsiniz. Bir miktar huzursuzluk mümkündür ancak gün ilerledikçe odaklanmak çok daha kolaylaşır. Bunun yerine, bir ilişki veya içsel motivasyonlarınız hakkında önemli bir aydınlanma olabilir. Bu, daha derindeki arzularınızı ve hırslarınızı tanımanın zamanıdır ancak bu süreçte bazı korkularınızla da yüz yüze gelebilirsiniz ki bu da açıklayıcı olabilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden sorumluluk beklentileri olan kişiler olacaktır.

19 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

19 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygularınızı içe atabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Ani gelişen krizsel olaylar içinde kalabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir. Fakat paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

19 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>