İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şımartılmak Hoşuna Gidiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Ufak tefek belirsizlikleri de kafanıza takmamanız gereken bir gün.

Daha net adımlar atmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Şans genel olarak sizden yana dönmüş durumda. Tüm olumsuzlukları yavaş yavaş ortadan kaldırmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler elde etmek kadar bunları kullanmak da sizin için önemli olacaktır. Geleceğe dönük planlarınızı bu yönde değiştirebilirsiniz. Hayatın getirilerine odaklanın.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ve zekanız sayesinde öne çıkabilirsiniz. Başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurabilme yeteneğiniz, size avantaj sağlayacak. Fikirlerinizi paylaşırken ise dikkatli olmalısınız, çünkü bazı kişiler bu kadar hızlı düşünmeyi ve konuşmayı anlamayabilirler. Aynı zamanda, diğer insanların görüşlerine de değer vermelisiniz. Enerjinizi doğru yönde kullanmak ve sabırlı olmak sizin için önemli olacak. Önemli kararlar almadan önce detayları gözden geçirip, seçenekleri değerlendirmelisiniz. Kendinize zaman ayırarak, içsel dengeye odaklanabilir ve stresle baş etmeyi öğrenebilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek için küçük anlara değer verin ve sevdiklerinizle güzel anılar yaratın.

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, partnerinin sana ilgi göstermesinden ve şımartmasından hoşlanabilirsin. Yeni aldığın kitaba başlamak için sabırsızlanacaksın. Yeni bilgiler öğrenmek sana keyif veriyor. Evde yemek yapmak istemediğin bir gündesin. Akşam yemeğini dışarıdan söylemek isteyebilirsin.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanları bir şans olarak görebilirsiniz. İyi ve kötü her durumu paylaşabildiğiniz insanların desteğiyle aşılmaz sandığınız durumların üstesinden gelmeniz kolaylaşacaktır. Bugün bu destek ummadığınız kişilerden gelebilir, bazı pürüzler artık düzelebilir. 

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal alanda başlayan canlılık ile harekete geçiyorsunuz. Özellikle grup çalışmalarında sizi sorumlu kılan,birliği içinde kalmaya zorlayan konular olacaktır. Daha fazla özveride bulunmak, aynı zamanda gelecekle ilgili planlarınıza göz atmak gerekecek. Maddi açıdan alınan sorumluluklar, bir yandan da yeni destekler göreceğiniz imkanlara dikkat çekecek.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal işler içerisinde görebilirsiniz. İnsanlara hitap etmek ve hitabetinizin kuvvetlenmesi ile özellikle bir takım mesleki konularda avantajları elinize alabilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir haber alamadığın bir arkadaşından endişe verici haberler alabilirsin. Ancak bu konu hakkında endişelenip kendini kapatmadan önce karşındaki insana nasıl yardım edebileceğini düşünmen iki taraf için de çok daha iyi olacak.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey daha iyi oluyor! Her geçen gün daha da iyiye gidiyorsunuz. Bu, zaman geçtikçe farkına varmaya başladığınız bir şeydir. Artık hayatın sayısız zorluklarıyla, zorlukları hikayenizin bir parçası haline getirmeden başa çıkmak için gereken bilgeliğe sahipsiniz. Dış çevrenizi veya koşullarınızı değiştiremeyeceğinizi anlıyorsunuz. Yapabileceğiniz tek şey kendiniz olmak, gerçeğinizi somutlaştırmak ve özgün bir hayat yaşamaktır. Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız aracılığıyla kurulan bağlantılar, hayatınızı iyileştirmek için yeni fikirler getirebilir ancak bunlar yalnızca dikkate alınması gereken fikirlerdir. Nihai kararlar daha sonraki bir günü beklemelidir. Öncelikle öğrenmeniz gereken bazı gerçekler var.

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir cesaret edemediğiniz birçok aktivitelerde bende varım diyeceksiniz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız karmaşalar yaşayacak. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve kullanmak istiyorsunuz.

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Sağlık konularında ani sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>