İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini İstediğinizi Yapıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Çevresel koşullara uygunluk göstermek isterken birlikte olduğunuz kişiyle aranızda tartışmalar yaşanabilir. Biraz daha anlaşılabilir olmanız gerekiyor.

Daha dikkatli ve dengeli olmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız daha iyi olacaktır.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışmalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gitmekten çekindiğiniz ya da bu planı ertelediğiniz günlerin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Artık bunu daha fazla taşımamak için bugün bir hareket planı yapmalısınız. Zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmek için bulunduğunuz koşulların değil, sizin o koşullarda ne yaptığınızın önemli olduğunu göreceksiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ikili ilişkileriniz ön planda olacak. İletişiminiz güçlü olacak ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçireceksiniz. Yoğuntemposundan biraz uzaklaşmak size iyi gelebilir.

26 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurma hazırlığı yapan İkizler burcuysanız, bu süreçte çevrenizdeki kişilerin destekleri sizin için büyük önem taşıyor. Bugün size yardım eden kişileri asla unutmayacaksınız. Kısa süre önce ilişkisiniz bittiyse ilişkinize ikinci bir şans vermek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın fikirlerini sorsanız da sonunda yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız.

26 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız sağlık sorunları karşısında bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yaptığınız ya da yapmadığınız her şeyi göz önünde bulundurun ve doktorunuzun tavsiyesiyle bunu uygulamaya başlayın. Bir yaşam tarzı belirlemek sizi kısıtlı listelerden ve sıkıcı rutinlerden koruyabilir.

26 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Öğlen saatlerinde planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Farklı konularda bilgi sahibi olmak için hevesli davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Yeni başladığınız işlerde hırslı olabilirsiniz. Konu hakkında daha fazla bilgi toplamak için çaba sarf edeceksiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz haber ivedilikle gelebilir. Duygusal olarak tatmin olacağınız ve uzun zamandır hissetmediğiniz kadar romantik hissedeceğiniz bir dönem.

26 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman harcamak istediğin şeylerin yeteneklerinin ötesinde olduğunu düşünmekten vazgeçmelisin. Kendini adadıktan sonra başarılı olmamak için bir sebep yok. İstikrar ve istek sayesinde başarılı olmak mümkün olacak.

26 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde baskın ve eğlenceli bir enerjiniz yanınızda sevgili İkizler, ancak gün içerisinde bu akışta kırılmalar olabilir. Motivasyonunuzu veya bağlılığınızı sorgulamak geçici olabilir ve kendinizi açık ve doğal bir şekilde ifade etmekten alıkoyabilir. Pratik konulara özen göstermek daha sonra ödüller getirecektir. Yine de büyük resme odaklanmak, bugün olayları rahatlatıcı bir şekilde anlamanıza yardımcı olur. Şu anda sıra dışı bir şey için arzu var ancak dikkat dağıtıcı şeyler, program değişiklikleri veya planlama eksikliği buna engel olabilir. Önemsenmeyen şeyler bazı küçük sorunlara ve karışık planlara neden olabilir. Yine de küçük sorunlarla eğlenmenin alternatif yollarını keşfedebilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde, sorumluluklarınız ve performansınız ilgi listenizde üst sıralarda yer alacak.

26 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, bugün inatçı fakat aktif bir gününüzdesiniz. Müdahaleci yönlerinizi kullanmalısınız; yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmek zorundasınız. Çevrenizi kırıyorsunuz.

26 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

26 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya iletişim alanlarında güzel gelişmeler sizinle olacak. Aşk, kardeşlerle ilgili ise bazı sorunlar gerçekleşebilir. Psikolojik olarak güçlü ve ruhunuza hitap edecek seçimler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekiyor. Sevgilinizin size karşı beslediği yoğun duygular ve rahatsızlık duyduğunuz birtakım sosyallikleri var. Gerginliğinizi yine siz halledeceksiniz. İş yerinde meydana gelebilecek olaylara karşı gergin tutumlar alabilir ve çevrenize karşı kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün.

26 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 11" R
Ay
Boğa
19° 42' 13" R
Merkür
Başak
21° 27' 15" R
Venüs
Terazi
28° 18' 09" R
Mars
Yengeç
09° 49' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 41"
Satürn
Balık
15° 00' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 51"
Lilith
Terazi
09° 20' 23"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>