İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Kendinizi her açıdan geriye çekmek isteyebilirsiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

Harekete geçmek için doğru zamanı beklemeye çalışın. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının çözüme kavuşabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun harcamalar gerçekleştirmeye çalışın. Biraz daha sabırlı olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatında başkalarına olan desteğiniz gündeme gelebilir. Başta hoşunuza giden bir durum oluşsa da bunun sonrasında sizi yavaşlattığını hissedebilirsiniz. Kendinizi ortaya çıkarma ve işinizi yapmaya engel olacak durumların farkında olmak, görüşmelerinizin daha sağlıklı geçmesini sağlayacaktır.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünhayatınızda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı hızlı bir şekilde vermek yerine, daha fazla düşünme ve araştırma yapma eğiliminde olabilirsiniz. Aile veya ev yaşamında ise daha bağlı ve duygusal bir tutum sergileyebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde alacağınız telefonla havalara uçuyorsunuz. Bunun heyecanıyla sorumluluklarınızı arka plana atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ertelemek ilerleyen zamanlarda başınıza dert açabilir. Uluslararası bir şirkette çalışan İkizler burcuysanız, çalıştığınız kurumda alınacak yeni kararlar başarınızın önünü açacak. İşinizde daha aktif olacağınız dönem başlıyor.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yeteneklerinizi geliştirmek doğru yerde doğru şekilde kullanmak size her zaman avantaj sağlar. Bugün yapacağınız görüşmelerde de bunu önemsemelisiniz. Önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor olsa da zoru başarmak konusunda istekli olmalısınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni görevler alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizde çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüylarınıza dikkat etmelisiniz zira bilinçaltınızdan kendinizle alakalı önemli mesajlar alabileceğiniz gibi birtakım gelecek görüleri de yaşamanız mümkün.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Ona yardımcı olmak kendinle ilgili sorunları belirlemekte faydalı olacak. Onun sorunlarını çözmeye çalışırken kendi problemlerin hakkında düşünmeye vaktin olabilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün en iyi sonuçları elde etmek için büyük kararlar vermekten kaçının çünkü sezgileriniz muhtemelen kapalı olacaktır. Şu anda başkalarıyla bir anlaşmaya varmak kolay değil ancak doğrudan tartışmaya da meyilli değilsiniz. Bir evcil hayvan projesine odaklanmanın ve hoşnutsuzluğu veya hayal kırıklıklarını gerçekten takip etmeye değer bir şeye kanalize etmenin daha iyi olduğunu anlayabilirsiniz. Bugün ortalıkta dolaşan fikirlerden kalıcılık beklemek yerine, onlardan keyif almanıza izin verirseniz, çok daha iyi durumda olursunuz. Bir konu hakkında planladığınızdan daha fazlasını ifşa etmeniz mümkündür, bu nedenle ne söylediğinize dikkat etmek isteyebilirsiniz. Mutlu bir çözüm veya iyi bir fikir ortaya çıkmadan önce, sizi çıkmaza sokan belirli bir düşünce zincirinden vazgeçmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugünhayatınız ön plana çıkabilir ve otoritelerle bazı sürtüşmeler içinde kalabilirsiniz. İletişime dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Yanılma payınız var. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlarınız yok. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor. İşinizle ilgili uzun süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelerek sizi zorlayabilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa ve hayallere kapılmadan gerçekçi bir şekilde hareket etmeye çalışın. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.

27 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 07' 50" R
Ay
Boğa
18° 37' 36" R
Merkür
Başak
21° 18' 58" R
Venüs
Terazi
28° 12' 43" R
Mars
Yengeç
09° 46' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 26"
Satürn
Balık
15° 00' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 27"
Neptün
Balık
28° 29' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 22"
Chiron
Koç
22° 14' 02"
Lilith
Terazi
09° 19' 54"
True Node
Koç
06° 38' 11"
Son Güncelleme : 21/09/2024 18:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>