İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yalnız Kalmak İstiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün birinin sevgisi sizi çok şaşırtacak. Bu kişi, sosyal çevrenizde size karşı derin duygular besleyen biri olabilir! Bu kişinin duygularından habersizdiniz fakat bugün öğreneceksiniz! Ya da sevgiliniz bugün özellikle flörtöz havasında mı? Size sokulup yakın olmak isteyebilir, o nedenle eğlenin! Bu sevginin ve ilginin tadını çıkarmalısınız.

İşlerin yürümesi için günün her detayını planlamanız gerektiğini düşünmeyin. Muhtemelen, kendiliğinden bir yaklaşım göstermek durumu en iyi şekilde gösterecektir. İlk bakışta onları yazmak yerine başkalarından neler yapabileceğinizi öğrenin. Ortaklık, günün önemli bir öğesidir ve başkalarını bugün katıldığınız hemen hemen tüm etkinliklere dahil etmeye çalışmalısınız.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Yerinde duramıyorsun; hiperaktif bir moddasın! Bazen o kadar fazla enerjiye sahip oluyorsun ki fazlasıyla ne yapman gerektiğini bilemeyebiliyorsun. İnsanları bu yoğunluğunla bunaltmamaya çalış. Farkına varamayabilirsin ama, insanlar hızına yetişemeyecek! Tempon gözlerini korkutacak. İletişime geçtiğinde de, düşünce hızını yakalamaları pek kolay olmayacak.Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanları yönetme ya da yönlendirme konusunda çok başarılı olabilirsiniz. Her zaman sözlerinizi dinletmeyi başarmışsınızdır. Diğerleri doğuştan gelen liderlik yeteneklerinize karşılık veriyor. Şu anda cesaret isteyen bir idari görev alma şansına sahip olabilirsiniz. Heyecan verici yeni bir projeden sorumlu olabilirsiniz. Ya da birtakım yeni görevler için personele eğitim verme işinde yer alabilirsiniz. Gücünüzü artırın ve bir otorite figürü olun!

20 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün seyrine Terazi burcunda devam ediyor. Venüs bugünden itibaren Kova burcuna geçiş yapıyor. 13 Ocak 2020'ye kadar yurt dışı işlerinizde, akademik hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Başvurularınızı bu dönem yaparsanız olumlu dönüş alabilirsiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeni kararlar almak isteyip, hareketli bir döneme kendini hazırlayabilirsin. Uzun zamandır planladığın hedeflerine ulaşmak için yeni insanlarla tanışıp, kariyer anlamında değişiklikler yapabilirsin. Çevrendeki insanlar senin bu enerjini görüp gıpta edebilir. Kendi yaşamlarını da bu plana göre entegre etmek isteyebilirler. Hızını en iyi sen yönetiyorsun çünkü yüksek tempona kimse yetişemeyecek. Bu süreçte sağlığına dikkat etmeyi unutma! İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevdiğin kişi ile adrenalin dolu aktiviteler söz konusu olabilir. Bu aktivitelerle kalbinin cidden attığını ve gerçek anlamda yaşadığını hissedeceksin.

20 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerinizdeki ekonomik konular biraz yorabilir ama bu konuda sabırlı olmalı ve alelacele kararlar almamalısınız yoksa bu durum sizi zor durumda bırakabilir. İleriyi planlayın ve büyük işlerinizi bugün tamamlayın.

20 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekânızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

20 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşılır olmanız ikili ilişkinizde avantajınız olacaktır. Partnerinizin sizden beklentileri oluyor ve bu süreçte ne yapacağınız sizin kontrolünüzde olabiliyor

20 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

20 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan birinin maddi olarak zor zamanlar geçiriyor olması sizinle beraber eğlenemeyeceği anlamına gelmiyor. Eğlenceli bir Cuma akşamı için dışarı çıkmak şart değil. Evde de istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır planladığın hedeflerine ulaşmak için yeni insanlarla tanışıp kariyerinde değişiklikler yapabilirsin.

20 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

20 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni yerler görmek, her zaman bulunduğunuz konfor alanınızdan çıkmak ve alışkanlıklarınıza zıt hareket etmek isteyebilirsiniz. İsteklerinizin, hayatınızın ve bilinçaltınızın yoğunluğu söz konusu. Kendinize zaman ayırmanız gerekiyor ama telefon vetrafiğinden bunu da yapamayacak gibisiniz. Biraz yavaşlamaya çalışın.

20 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; çevrendeki insanların bugün sana vereceği fikir ve önerileri dikkatlice ele alman ve yanılıyor olabilecekleri olasılığını hesaba katman gerekebilir. Maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceğin koşullar oluşabilir. Diğer yandan sosyal medya daha fazla ilişki kurmanı sağlarken, sürpriz tanışmalarda olabilir.

20 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>