İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sevgi Senden Yana Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda gözü sadece sizi görüyor. Bugün ondan olumlu bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, o defteri çoktan kapattı.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Tembellik etmezseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız bir davete olumlu yanıt verip vermemeniz göstereceğiniz enerjiye bağlı

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekleyebilir. Sabah saatlerindeki evcimen haliniz, öğleden sonra yerini sokağa çıkma isteğine bırakacak. Ortak program önerileri alabilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bu sabah 06:55 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Sizler için sosyal, enerjisini yüksek bir gün başlıyor. Olumlu haberler alabilirsiniz. Kültürel etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz. Jüpiter-Uranüs olumlu açısıyla beraber de düşük enerjinizi yükseltecek öyle güzel gelişmeler yaşayacaksınız ki gelecek birkaç gün yüzünüz gülecektir.

15 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etkili konuşmaların bugün seni daha cazip ve çekici kılacak. Ancak bu durum birilerinin kıskançlık duygularını da körükleyebilir. Etrafındaki insanları iyice sezmeli, davranışlarını gözlemlemelisin. Kendini duygusal cendereden çıkartmak için günün bir bölümünü sosyal medyada geçirmek isteyebilirsin. Bunu yapmaktansa seni seven ve sayan kişilerle zamanını geçirmen daha sağlıklı olacak. Sevmekte, sevilmekte senden yana! İlişkilerinden yana endişelerin varsa bugün düşüncelerinden olumsuz etkileri atabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, bugün senin için ilişki konusunda bir milat olabilir. Kalbinin kapılarını sonuna kaçar açmalısın.

15 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bir şeyleri üretmek ya da paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek ve yeni girişimlerde bulunmak için güzel bir gündesiniz. Mümkün oldukça kendinizi daha sosyalleşmek adına tetiklemelisiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle, kardeşlerle ilişkiler daha çok dikkat edebilir. Görüşmelerinizi de tamamlamaya bakmalısınız.

15 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize bir takım olumsuz enerjileri bilinçsiz bir şekilde çekebilirsiniz. Gereksiz endişe ve gelecek kaygısı bugünlerde baş gösterebilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca biraz cansız hissedebilirsiniz, ancak bu akşam epey açılacaksınız. Sizi şevke getirecek bir şeyler olacak ve siz de coşmaya hazırsınız! Tutuşmaya hazır çalıların bittiği bir çöl gibisiniz. Dağın tüm yamacı görkemli bir alevin güzel ışığıyla aydınlanmak üzere. Pırıl pırıl parlayarak nasıl bir yıldız olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vazgeçtiğiniz bir hobinize yeniden merak salacaksınız. Bu sizi ruhsal olarak da daha iyi bir konuma taşıyacak.

15 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay, yaratıcılığınızı ön plana çıkartır. Ani kısa bir seyahat gündeme gelir. Yeteneklerinizi sanal ortamda duyurmak için iyi bir dönem. Kurslara başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla geçireceğiniz vakit size neşe ve huzur verir. Canlı bir gün.

15 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kardeşlerinizle keyifle ve iyi geçirebileceğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizin ilgisiyle kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Ruhsal ve manevi açıdan kendinizi besleyebileceğiniz bir gün olabilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde finansal sıkıntılarınız söz konusu olabilir. Harcamalarınıza bu derece üzülmeyin.

15 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>