İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendi Halindesin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Enerjinizihayatınızdaki projelere vermeye devam edin, ancak aşk meselelerine de dikkat etmeyi unutmayın. Bugün birinin beklenmedik bir şekilde hayatınıza yeniden girmesi size yeni bir şeyler getirebilir. Ve bu şey, sizin beklediğiniz şey olabilir.

Hayalinizdeki doğa bugün belirtilerini gösterecek ve dünyayı daha idealist bir şekilde görmeye yatkın olacaksınız. Şu anki durum sırf sizin gördüğünüz gibi değil diye, sizin bu durumu istediğiniz şekle sokamayacağınız anlamına gelmez. İş hedeflerinize geldiğinde, cesur olun. Fantezilerinizin sınırları aşmasına izin verin ve onları gerçeğe dönüştürmek için çalışın.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Bugün üstünüzde bir miskinlik hissedebilirsiniz. Masanız ilgilenmeniz gereken bir sürü kağıtla dolu olabilir. Kendinizi ne kadar zorlarsanız zorlayın, yine de her şeyi halledemeyebilirsiniz. Gerçekçi olmaya çalışın ve yalnızca bugün bitirilmesi gereken görevlere odaklanın. Diğer daha az önemli olanları yarına bırakmak isteyebilirsiniz. İşler beklenenden daha yavaş ilerleyeceğinden, her şeyi bitiremediğiniz için kendinize kızmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mizah duygunuzu dışa vurabileceğiniz bir şekilde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İçinizde bir komedyen var ve bugün sahneye çıkmak istiyor. Aile üyeleriyle şakalaşıp onları güldürebilirsiniz. Çocuklarınızla ya da kuzenleriniz ve yeğenlerinizle komik oyunlar oynayabilirsiniz. Gençliğin pervasızlığına kendinizi bırakın. Geçtiğimiz birkaç haftadan beri sırtınızda yük olarak taşıdığınız duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Neşelenme vakti!

18 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Sabah oluşan Ay ve Neptün karşıtlığıyla ailenizde gergin anlar meydana gelebilir. Günün devamında Ay'ın oluşturduğu pozitif kontaklar keyfinizi yerine getirecektir. Beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü kendine ayırmak isteyip, kendi içine dönebilirsin. İç muhasebe yaptığın ve birçok şeyi gözden geçirdiğin bir gündesin. Hayatta ne yapmak istediğine karar vermek isteyebilir, bu anlamda hedeflerini değiştirmek isteyebilirsin. Kariyer konusunda kararsız isen, senin karakterine hitap eden yeniteklifleri ile ilgilenebilirsin. Maddi açıdan zorluk senin için olası değil. Evli bir İkizler bucuysan, eşinle bu akşam duygusal konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Akşama sevgilinize hazırlayacağınız güzel bir yemek aranızdaki buzları eritmenizde işe yarayabilir.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel motivasyonunuz sayesinde sorunların üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz. Sizi yanıltmaya çalışan insanlara karşı tepkinizi vermeli ve onlarla aranıza bir sınır çizmelisiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yön verebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Gün içinde zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işleri pratik bir şekilde halledebileceksiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki 4-5 gün boyunca iletişimde karmaşa bizi bekliyor. Partnerinizle ya da ortaklıklarda çabuk inanmaya meyilli olabilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

18 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içiniz kıpır kıpır. Nasıl atacağınızı bilemediğiniz bir enerji birikmiş içinizde. Spor yapmak bu enerjiyi atmak için iyi bir yol olabilir.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati bugünkü gündeminizin ailevi konular olduğunu gösteriyor. Bugün ailenizle ve beraber yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizde kendinizi anlaşılmıyormuş gibi hissedebilirsiniz.Satürn ve Plüton'un krizler evinizden Ay ile destekleyici bir açı kuracağı bugün kendinizi baskı altında hissetmek canınızı sıkabilir. Uzun süredir devam eden finansal problemlerinizi ve korkularınızı ailenizin desteğiyle çözebilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda gelir seviyenizi yükseltebilecek yeni ortaklıklara adım atabilirsiniz. Var olan anlaşmalarda ise daha iyi bir noktaya gelinebilir. Uzun süredir tutkunuz haline gelen, hayalini kurduğunuz konularda adım atmak için doğru zamanlardasınız. Hırslandığınızı veya sevdiğiniz insana karşı öfkelendiğinizi fark edeceksiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sağduyu ve akılcı hesaplar yapman gereken bir gündesin. Ailene ve sevdiklerine karşı iyimser tavırlar içerisinde olsan da tutamayacağın sözler vermemeye bakmalı, alınganlık da yapmamalısın. Ortak kaynaklarını değerlendirmek ya da bir borcunu kapatmak için kurumsal firmalardan destek bulabilir, uzman kişilerin tavsiyelerini alabilirsin.

18 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>