İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Baskı! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Hiç birbirinizi incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz harika. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, ona verdiğiniz önemi teyit ediyor.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vermeniz, sübjektif niyetli izlenim ve yorumlara yol açacak gibi görünüyor. Sergilediğinizhacmi ile dikkati çekiyorsunuz.

Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor. Hesabınızı iyi biliyorsunuz. Parasızlık endişesi yaşamak istemiyor, tedbirli davranıyorsunuz.

İş yaşamınızda bazı kayıplar söz konusu olabilir. Size hoş bir teklif olarak gelecek yolculuğu kabullenmeden önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz gecikmiş olarak ele aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Butakibe değer görünüyor. Aile ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler var, hazırlıklı olun.

17 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:09-10:15 arası bugün Ay, boşlukta ilerliyor. 10:15 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Gün boyunca huzurlu bir enerjiniz olacak. Ay'ın Jüpiter, devamında Uranüs ile kurduğu olumlu kontaklar sayesinde hanenize sevinçli bir haber düşebilir. Bu durum ailecek kutlamalar yapmanızı sağlayabilir. Ev değişikliği veya evinizle ilgili dekor değişiklikleri düşünüyorsanız olumlu haberler alabilirsiniz.

17 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 00:08 - 09:15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Bir türlü baskıya gelemeyen ruh halin seni bugün yoracak. Her kafadan ses çıkması sinirlerini biraz gerebilir. Evdeki atmosfere uyum sağlamak için biraz caba sarf etmen gerekecek. Geleceğin için önemli konuları ertelemen aileni huzursuz ediyor. Kafandaki planları yerine getirememek sevdiklerin tarafından belli belirsiz baskılara maruz kalmana sebep olabilir. Kendini çok kasmaman ve sıkmaman senin için daha iyi olacak. İş arayan bir İkizler burcuysan, bulduğun yerlerin şartları sana uygun olmayabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevdiğin kişinin aşırı sorgulayıcı tavırları seni gerebilir. Ani cevaplarla kalp kırmamaya çalışmalısın.

17 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler sizin gibi iyi niyetli olmayabilir insanlara karşı temkinli olmalı ve iyi niyet içermeyen ortamlardan uzak durmalısınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde sınırlarınızı belirliyor olmalısınız.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

17 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. İş hayatınızla ilgili daha akıcı koşullar söz konusu. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

17 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fırsatları değerlendirmeniz gereken bir gün. Maddi anlamda rahat hissedeceğiniz bugünlerde paranın bereketlendiğini gözlemleyebilirsiniz

17 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Flörtünüzün aramalarınıza ve mesajlarınıza dönmemesi sizi endişelendiriyor olabilir. İşlerin kötü gitmesinden korkuyor olmalısınız. Korkmanıza gerek yok, kendisi sadece yoğun bir gün geçiriyor.

17 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati, iletişimsel konuları gündemizine taşıyor. Ay ve Merkür açısının etkisiyle gündüz saatlerinde ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.Bugün eğitime katılmak, araştırma yapmak, kendinizi geliştirmek için uygun gökyüzü etkileri bulunuyor. Akşam üstü saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla veya yanınızda çalışan kimselerle gerginlik içine girmemeye çalışın.

17 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlayıcı etkiler söz konusu. Hayattan keyif almadığınız, sürekli çalışmak zorunda olduğunuz duygusuna kapılabilirsiniz. Beklenmedik konular gündeminize gelebilir. Özellikle ikili ilişkiler, genel anlamda bu dönemde sizin için büyük önem taşıyor. Daha dikkatli ve daha stratejik olmalısınız.

17 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir şeyleri yapmayı atlamışsın hissine kapılabilirsin. Önceden hor görülüp, hırpalanmışsın ve şimdi de başlangıç noktana dönene kadar yine tekrar tekrar aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. Bu senin işin değil, bu yüzden diğerlerinin aksi istikametine doğru gittiğin için protesto edilirsen bununla çok ilgilenme. Belki de bir sonraki adımın için tavsiye alman gerekiyordur.

17 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>