İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendinle Barışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Huzuru ve mutluluğu tamamen elinizde bulundurma arzunuz var. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da biraz olsun uzak durmaya çalışın.

Daha anlaşılabilir adımlar atmaya çalışmalısınız. Birlikteyaptığınız kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaramadığınız sürece kendinizi daha yalnız hissedebilirsiniz. Var olan sorumluluklarınızı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Değişim gösteren koşullara uygunluk göstermeyi başarabilirdiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkese dağıttığınız enerjinizin bugün size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Burada neyi ne kadar paylaştığınıza, hayatınıza kimleri dahil ettiğinize odaklanmalısınız. Enerjinizi çoğaltmak, buna müteşekkir olmak yerine sizi tüketen insanların varlığını kabul etmek bu sorunu çözmenin ilk yolu olacaktır.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcunun bugüne yönelik burç yorumunu paylaşabilirim. Bugün iletişim becerileriniz ve zekanızla ön plana çıkabilirsiniz. İnsanlarla olan etkileşimlerinizde daha anlayışlı ve empatik olmaya çalışın. Beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilir ve esnek olmanız gerekebilir. Yaratıcılığınızı kullanarak çözüm bulabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Sağlık konusunda ise enerji seviyeniz yüksek olabilir, ancak strese ve aşırı harekete dikkat etmek önemlidir. Bugün, yeni projeler için ilham alabileceğiniz bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişini gözünün önüne getirirsen, şu anda sana çok zor gelen ve gözünü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksin. Böylece hem kendinle hem çevrenle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksin. İlişkisinde problemi olan bir İkizler burcuysan, ayrılık çanları çalabilir!

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişim konusunu hafife alabilirsiniz. Sosyal medyanın ve popüler kültürün yanlış yönlendirmelerine karşılık bu konuda bir uzman desteği almak, kitap okumak size daha iyi yardımcı olabilir. Özellikle hukuki süreçlerde kendinizi ispat etmek adına bu konuya biraz ağırlık vermelisiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün büyük bir bölümünde sizi bağlayan ya da beklentide bırakan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda daha sabırlı olmalısınız.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecenliğinizin açığa çıkması ile hem dostlarınız artabilir hem de eski dostlarınızla etkileşimler sıklaşabilir. Bugün küslükleri bitirmek için de oldukça uygun.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlara destek olman gereken bir gün olabilir. Yüksek enerjini, etrafındaki insanlara yardım ederek harcamalısın. Bu şekilde çevren tarafından daha fazla sevileceksin ve böylece güzel bir enerji döngüsüne girmiş olacaksın.

20 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün arzularınız ve idealleriniz hayatınızdaki daha güçlü itici güçlerdir. Daha fazla zihinsel ve fiziksel keşfe veya meşguliyete yönelirsiniz. Kendinizi daha dışa dönük ve maceracı hissedersiniz. Ruhunuzu beslemek ve zihinsel deneyimlerinizi genişletmek için güçlü bir dönem. İlginç aktiviteler, kitaplar, konular, çalışmalar, farklı fikir ve bakış açılarına sahip insanlarla bağlantılar odakta olabilir. Kanatlarınızı açmak için daha fazla neden bulursunuz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı fikir paslaşması içinde olacağınız bir gündesiniz ve konuyla ilgili isteklisiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Yani, küçük aksaklıklar karşısında hemen somurtmayın.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygularınızı içe atabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Partner veya ortağınızla ilgili bazı hayal kırıkları gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı rahatsızlıklarınızı sevgilinize belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir. Kariyerinizle ilgili yaptığınız planları gözden geçirmenin zamanı geldi.. Hak ettiğiniz noktaya ulaşmanız için yapmanız gerekenleri saptamalı ve acilen bunlar üzerine yoğunlaşmalısınız. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

20 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>