İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sezgiselsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, ilişkinizden yana sizi memnun etmeyen her ne varsa ondan uzaklaşmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir gün.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Etkin adımlar atmakta zorlanmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kazanımlar açısından oldukça şanslısınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili ikizler, geleceğe yönelik neye karar vereceğinizi şaşırmış ve kararsız bir durumda olabilirsiniz. Geçici bir süreç. Bugün düşüncesizce adımlar atmayın, harcamalarınıza dikkat edin. Hata yapmaya açık bir zaman dilimi. Yeni kararlar almalı ve sabırlı olmalısınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularına odaklanabilir, çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilir ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bugün, iç sesinizi dinlemek size huzur verebilir ve ruhsal anlamda denge bulmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için hazır olun. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, bugün burcuna geçiyor. İçsel dünyanla daha derin bir bağlantı kurma isteği taşıyorsun. Rüyalarına ve sezgilerine dikkat etmek sana ilham verebilir. İçsel huzuru bulmak için meditasyon veya yoga gibi yöntemlere başvurabilirsin. İş arayışı içerisinde olan bir İkizler burcuysan, yaptığın başvurulardan dönüşler alabilirsin. Alerjik reaksiyonlarla karşılaşabilirsin, dikkatli olmalısın.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizin sizi desteklediği işler ve konular olabilir. Bunlara gereken ilgiyi zamanında vermeniz önemli olacaktır. Hala şansınızın olduğunu düşünmek, bu şansın etkisini azaltabilir; ertelemeyi bırakmalısınız. 

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşler ve sorumluluklar nedeniyle gündeminizi kısıtlayan bazı durumlar söz konusu olabilir. Finansal konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sırlarınızı başka insanlarla paylaşma niyetine girerken dikkatli olmalısınız özellikle işinizde cümlelerinizi daha dikkatli seçmelisiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı şeylere odaklanmak, yeni konulardan ilham almak ve bazı işlerde gidişatı değiştirmek dikkatini çekebilir bugün. Farklılık ve yenilik önceliğin olacak. Bu önceliğe göre bazı şeyleri değiştirmen seni biraz yorabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün sosyal ve romantik konularda hareketli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Bağlantılar kurmak ve zor konular da olsa iletişime geçmek için ideal bir zaman. Karakteriniz ve duruşunuzla insanların dikkatini çekeceksiniz ve planlarınız sizi heyecanlandıracak. Grup aktiviteleri ve işbirlikleri yararlı olabilir. Kendinizi liderlik yaparken bulabilir ve diplomasi ile ilişkilerinizde başarı elde edebilirsiniz. Herkesle ayni fikirde olmak zorunda değilsiniz ancak her konuda çatışmaya girmek de iyi bir fikir olmayabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, özel hayat veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>