İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yalnızlık İstiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek terslikler gündeme gelebilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gerekmekte. Kontrollü olmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Çıkar yol bulmanız gereken bir gündesiniz. Odaklanmanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Hatalı adımlar atmamalısınız.

Maddiyata dayalı konularda istenmeyen harcamalar gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Daha dengeli harcamalar gerçekleştirmeniz gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili önemli bir içsel değerlendirme yapabilirsiniz. Artık daha somut konular ve sonuçlar üzerinde durmalısınız. Görmediklerinize inanarak yola çıkmak, göreceklerinizi güzelleştirebilir ve büyütebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundakiler için iletişim becerilerinizi kullanarak önemli mesajlar iletebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve karşı tarafı anlamak için sabırlı olmanız faydalı olacaktır. Ayrıca, sevdiklerinizle keyifli ve neşeli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Enerjinizi yüksek tutarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Umarım bugün sizin için harika bir gün olur!

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan İkizler burcuysan, geçmişteki olumsuz tecrübelerin yüzünden yeni bir ilişkiye sıcak bakmayabilirsin. Bir süre daha yalnız kalmak isteyeceksin. Uzun soluklu bir ilişkisi olan İkizler burcuysan, ilişkinizin nereye gittiğini düşüneceksin. Partnerinle bu konu hakkında konuşmalar yapabilirsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve aileniz arasında kalabilirsiniz. İki tarafın birbirini anlaması açısından sizin köprü görevi görmeniz önemlidir. Devreden çıkmak, abartılı tepkiler vermek, gereksiz detaylara yönelmek hata olabilir; sakinliğinize ve empatinize ihtiyacınız var.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlü tutmak önem kazanabilir. Farklı konularda yeni işlere girişmek isteyebilirsiniz. Mevcut işlerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz ortamları seçebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluk sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Teknik konuları göz ardı etmeyin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız açık olsa da enerjisine ulaşmanızın zor olacağı bir gün olabilir. Aile ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğru bir şekilde istemek, isteklerinizin size gelmesini kolaylaştıracaktır. Doğru şekli ise istediğiniz konunun gereklerine uyarak bulabilirsiniz. Bugün kendinizi iyiye, güzele odakladığınızda hayatın olumsuz yönlerinin sandığınız kadar etkili olmadığını fark edebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bir hobinize odaklanabilir veya özel bir konuda bilgi edinmek için zaman ayırabilirsiniz. Nitekim, sorumluluklarınız ve performansınız bugün öncelikli kaygılarınız arasında yer alıyor. Üzerinizde her zamankinden daha fazla göz olabilir ve hedeflerinizi gözden geçirmek için iyi bir zamandasınız. Dış dünyaya karşı olan yükümlülükleriniz biraz sınırlayıcı hissettirebilir. İçsel olarak özgürlüğe ve bağımsızlığa duyduğunuz ihtiyaç oldukça güçlü ancak bu durumun bir bedeli olabilir. Her iki tarafı da aşırıya kaçmadan dengelemek sizi daha huzurlu bir konuma getirecektir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyer alanında biraz uyanık olmanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalara çok açık bir gün. Verilen sözlerin tutulmadığını görmek hevesinizi kırabilir. Hırsızlık ve dolandırıcılıklara karşı dikkatli olun. Bir anlık dalgınlığınız suistimallere yol açabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aile, ev hayatınızda bazı kaossal durumlarhayatınıza yansıyabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 40' 28" R
Ay
Yengeç
22° 01' 59" R
Merkür
Akrep
15° 12' 25" R
Venüs
Yay
06° 59' 46" R
Mars
Yengeç
25° 35' 09" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 44" R
Satürn
Balık
13° 08' 49"
Uranüs
Boğa
26° 13' 09"
Neptün
Balık
27° 40' 27"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 29"
Lilith
Terazi
12° 52' 18"
True Node
Koç
06° 23' 23"
Son Güncelleme : 23/10/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>