İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sohbeti Bol Bir Gün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha kontrollü olmaya çalışın. Mutluluğa ulaşma noktasında kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışmalısınız. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap verebildiğiniz sürece başarıya ulaşacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha kontrollü adımlar atmak isteyecek ve ona göre yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Her türlü gelişmeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinize zaman ayırmak için iyi bir gün olabilir. Duygusal olarak güçlü olabileceğiniz zamanlar olabilir. İçsel dengeyi bulmak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bol dedikodulu bir güne hazır mısınız? Arkadaşlarınızla bir araya gelerek koyu sohbetler yapabilirsiniz. Kurumsal bir firmadan çalışan İkizler burcuysanız, hafta içi bitiremediğiniz işinizi, hafta sonu bitirebilirsiniz. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir İkizler burcuysanız, partnerinizin özel hayatıyla ilgili bazı haberler kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinizi evinizin eksikliklerini gidermek için harcayabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizin heyecanlanmasını istemekten çekinmiyorsunuz. Bu konudaki endişelerinizi, geçmiş tecrübelerinizi baz alarak hareket etmenin size faydası olmadığı gerçeği ile yüzleşebilirsiniz. Mali konularda kazanç elde edebilmek için size iyi gelen konular kadar, olması gerekenlere de zaman ayırmanızda fayda var.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan çok rahat ve akıcı bir gün olmayabilir. Üzerinde ciddi şekilde düşünmeniz gereken sorumluluklar söz konusu.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fazla sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz bu durum da ilişkide söz sahibi olmanıza engel teşkil edebilir. Dengeyi kurmalısınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların tepkilerini bireysel algılamamalısın. Onlara yardımcı olup durumlarını iyileştirmek senin için de iyi olacak. Ailenden birinin bunu yaşaması durumunda yardımcı olmak için daha istekli olabilirsin.

21 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar gelişebilir veya aile ilişkileri daha dostça olabilir sevgili İkizler. Sadece karşınızdakine kulak vererek farklılıkları yumuşatmak veya ilişkileri geliştirmek için iyi bir zaman. Önemsediğiniz insanlarla geçinmek daha kolay görünüyor ve siz de düşüncelerinizi onlarla paylaşmaya özellikle açıksınız. Ailenizle veya ev ve aile meseleleriyle ilgili müzakereler için iyi bir zaman. Perde arkasında veya isimsiz olarak cömert bir davranış sergileyebilir veya beklenmedik bir destek alabilirsiniz. Alışılmadık bir tesadüf gibi hayatınıza biraz neşe getirecek bir şey ortaya çıkabilir. Birine güvenmek canlandırıcı olabilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizkilerle, aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli bir başarı sayesinde öz disiplin ve irade gücü ile toplumda hızla tanınıyorsun. Olay ve kişilere farklı açılardan bak. Geçici bir duraklaman var, kendin olman çok önemli. Aşık olmak ya da eski bir aşkın yeniden canlanması olabilir hayatında. Ruhsal büyüme ile artan sezgilerin yeni bir yuva kurmaya seni itiyor. Kendini hayatın akışına bıraksan iyi edersin.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

21 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>