İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kaostan Uzaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek için zamana ihtiyacınız var. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Mesleki olarak yaşanan sıkışıklığın üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrol genel olarak siz de olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda bira daha bilinçli olun. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya başaramadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip olduğunuz değerlerle ilgili konularda değişken tavırlar ortaya koyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar şu an size karmaşık gelse de üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

17 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün özel hayatınızda bazı sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerdeki dengenin değiştiği bir dönem olabilir ve sizin de bu değişime ayak uydurmanız gerekebilir. Acele kararlar almadan, durumu iyice değerlendirmeniz önemli olabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, partnerinizin sizi sürekli kısıtlayan tavırları canınızı sıkabilir. “Sevmek bu değil” diye düşünebilir, partnerinizle keskin bir konuşma yapmaya karar verebilirsiniz. Global bir firmada çalışıyorsanız,ortamınızdaki kaos artık sizi yorabilir. Bu ortamdan uzaklaşmak adına yeni biraramak isteyeceksiniz. Biriken faturalarınızı ödemenin vaktinin geldiğini anlıyorsunuz.

17 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki gerilimi ortadan kaldırmalısınız. Küçük ya da büyük olması fark etmeksizin, bir sorun olduğunda hayatı zorlaştırmak yerine kolaylaştıracak çözümler üzerine kafa yormalısınız. Yüz ifadeniz düşüncelerinizi doğrudan ortaya koyabilir, bu yüzden kendinizi iyi ve yapıcı olmaya sevk etmenizde fayda var. 

17 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne zorlu ve sorumluluk getiren konular başlıyorsunuz. İşe ait rutinlerin öne çıkması, bir takım eksiklerin giderilmesi adına yeni kararlar almanız gerekebilir. Zira altınızda çalışan kişilerin yaratacağı problemler sizi yoracaktır. Ortaklaşa hareket etmekte zorlanırken, detayların önemini kavramaktasınız. Zamanı iyi değerlendirmekte, organize olmakta başarılısınız.

17 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde arkanızdan konuşulduğunu duymanız moralinizi bozsa da radikal karar alabilme cesareti sizi rahatlatacaktır.

17 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yerlere kısa süreli ziyarette bulunmayı düşünebilirsin. Bu değişiklik sana iyi gelecek. Kendini yenilemek ve daha üretken olma fırsatı bulmak senin için iyi olabilir.

17 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, kendinize ayak uydurduğunuz sürece sorunların üstesinden gelmek için mükemmel enerjileri barındırıyor. Hayatınıza daha yavaş, daha istikrarlı ve daha doğrudan bir yaklaşımdan yararlanabilirsiniz ve sorunlu alanları ele almak için stratejiler tasarlamak için mükemmel durumdasınız. Artık işinize ve hedeflerinize karşı tavrınız da oldukça olumlu ve yolunuza çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazırsınız. Olumlu durumları kendinize çekerek başarılı olmak için çaba harcamaya isteklisiniz. Başkalarına yardım etmek bugün benzersiz bir deneyim olabilir. İyi ve tatmin edici bir rutin geliştirmek, kendinizi başarılı hissetmenizi sağlayabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

17 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

17 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük işleriniz, sağlık ve çalışanlarınızla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir, sakin kalmanız önemli. Finansal konularda güzel sürprizler sizi bekliyor. Size harika bir gün dilerim.

17 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal açıdan mutsuz bir dönem. Kendinizi sevilmeyen, istenilmeyen bir insan olarak görüyorsunuz. Fakat içinizde yaşadığınız bu durum depresyona yol açabilir ya da size sağlıkla ilgili problemler yaşatabilir. İşinizle ilgili sizi tedirgin eden bir durum var. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz bu sorun karşısında şimdiden panik yaşamanız yersiz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz

17 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 11" R
Ay
Boğa
14° 14' 48" R
Merkür
Başak
20° 45' 26" R
Venüs
Terazi
27° 50' 43" R
Mars
Yengeç
09° 36' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 23"
Satürn
Balık
15° 02' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 46"
Lilith
Terazi
09° 17' 54"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>