İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ani Buluşmalar Gündeminizde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda attığınız adımların daha net olmasını sağlayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var. İlişkinize yönelmeye çalışın.

Başarı aslında çok da uzağınızda olmayacak. Kendinizi toparlamayı başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

Para durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Fırstalar için de beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstenmeyen sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü sorunun geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmak sizin açınızdan daha iyi olabilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, kariyeriniz vehedefleriniz bugün düşündüğünüz şeylerin ön planında olabilir. Yeni haftada veya sonrasında profesyonel projeleri ilerletmek veya yenifırsatlarını değerlendirmek için bugün düşünmek adına uygun bir zaman. Hedeflerinizi netleştirin ve kariyer yolculuğunuza odaklanın.

15 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, partnerinizin arkadaşlarınıza saygı göstermemesi tartışma yaşamanıza neden olabilir. Hafta sonunuzu evinizde dinlenerek geçirmek istiyorsunuz ama yakın çevreniz buna pek izin vermeyecekmiş gibi görünüyor. Ani organizasyonlara hazırlıklı olmalısınız. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysanız, hafta sonu da çalışmanız gerekebilir. Meditasyon yapmak size iyi gelecektir.

15 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi sınırlarınıza saygı duyulmasını istediğiniz gibi siz de çevrenizin sınırlarına saygı duymalısınız. İyi niyetli olsanız bile bunu iyi bir şekilde yansıtamadığınızda bazı kırgınlıklar, sizinle ilgili şüpheler doğabilir. Mümkünse tek başınıza, bir deniz kenarında geçireceğiniz zaman dilimi oluşturmanız sizi sakinleştirebilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hizmet sağlık yeter da düzen gibi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Aynı zamanda aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız.

15 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde geçebilecek stresli toplantılar başınızın ağrımasına neden olabilir. Akşam saatlerini evinizde huzur içerisinde geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşuluk ilişkilerini daha iyi tutmak için istekli olmalısın. Dedikodudan uzak durmak daha sağlıklı ilişkiler kurmana yardımcı olacak. Başkalarının da iyiliğini istedikçe gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

15 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçekleşecek olaylar sizi yaşamın bu alanlarından bir veya daha fazlasında yeni başlangıçlara hazırlayacak. Kutlama veya sadece eğlence amaçlı girişimler kadar romantik eğilimler de ön planda. Tutkulu ya da kendinizi ya da yaratımlarınızı paylaşma konusunda her zamankinden daha cesur hissedebileceğiniz bir zaman olabilir. Sizi gerçek benliğinizi ifade etmekten alıkoyan şeylere çok sıkı tutunuyorsanız, önümüzdeki dönemde muhtemelen bu konuda bazı değişiklikler yapacaksınız. Özellikle romantik veya yaratıcı anlamda, başkalarının olumlu ilgisini çekmeniz muhtemeldir. Bir hobiye başlamak veya onu geliştirmek odak noktası olabilir. Gizli veya üstü örtülmüş yeteneklerin farkına varabilirsiniz.

15 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözleriniz akıcı olacak.

15 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

15 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, bugün gündelik uğraşlarınız, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir, sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz beraber geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek hem ona hem de size iyi gelebilir. Kariyerinizde ilerlemek konusundaki planlarınız, eviniz ve işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Bu durumun sizi zorlaması gayet doğal bir şey. Bazen her şeyi bırakıp gitme arzusu duyabilirsiniz ama eviniz ve işiniz arasında bir denge kurmaya çalışmalısınız. Para konularındaki ihmalkarlığınız başınızaaçabilir

15 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>