İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şansınız Yaver Gidiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz açısından sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Hislerinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Mesleki sorunlarınızı masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. İstediklerinizi elde etmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için harcama yaparken dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel dengelerin yeniden belirlenme ihtimali var. Yaşanan olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık gibi görünse de üstesinden gelebilirsiniz. Önceliklerinizi yeniden belirlemeniz gereken bir süreçtesiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak. İş hayatınızda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizin desteğini alabileceğiniz bir gün olacak.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysanız,yerinizde yaşanan krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda patavatsızlık yapmamaya dikkat edin. Zira dilinizin kemiği olmayabilir. Akşam saatlerinde kişisel bakım alanınıza yoğunlaşabilirsiniz. Aynı zamanda evinize daha çok özen göstermek isteyebilir, dekorasyon değişikliği gibi ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Sorunlarınızı görmezden gelmeyin.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir çalışma temposuna girebilirsiniz. Birçok şeye vaktinizin kalmayacağını, yorulacağınızı düşünerek ilerlediğinizde bunun faydasını görmeniz zorlaşabilir. Her koşulun bir öğretisi olduğunu, işinizi geliştirmek ve hayatınızı daha iyi yerlere taşımak için bunu yapmanız gerektiğini unutmayın.

19 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Karşınızdaki insanların tepkileri sizi zorlayabilir. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Eğitim konularına çözüm bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Yeni işler veya eğitimler için üstlerinizden destek alabilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi yargılayan kişiler başarılarınızı gördükçe şaşırabilirler. Bu durum da motivasyonunuzun ve kendinizi gösterme isteğinizin artmasına neden olabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararsız kalmak bugün senin için çok zararlı olabilir. İyi ya da kötü bir şekilde ilerlemeye çalışmak kararsızlık içinde hareketsiz kalmaktan daha iyi olacak. Arkadaşlarından sana yardım etmesini isteyebilirsin Onların desteği kendini iyi hissetmene yardım edecek.

19 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde yaratıcı tarafınız ifade edilmek için yalvarıyor ancak şimdi, sorumluluklarınızı yerine getirmediğinize dair belirsiz bir duyguyla savaşmak zor olabilir. Bir konu hakkında kararsız kalabilirsiniz ve bilmemeye takılıp kalmak çok dikkat dağıtıcı olabileceğinden, belirsizlikle rahat olmak en iyi seçeneğiniz olabilir! Hedeflerinizle ilgili kafa karışıklığının anın tadını çıkarmanıza engel olmasına izin vermeyin ve bunun yerine ileriye dönük olarak onlara daha fazla dikkat etmeye karar verin. Şimdilik mantığa biraz aykırı davranabileceğiniz için önsezilere güvenmek biraz zor olabilir, bu da kafanız temizlenene kadar harekete geçmemeyi akıllıca hale getirir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

19 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konularda iyi haberler var senin için. Zorlu bir şey yapma isteğin var ama bunun için bilgili, güvenilir, sabırlı, özverili, başarılı ve cesaretli olman lazım. Kendine yeni bir çalışma alanı yaratabilir ve bu sayede çok mutlu olabilirsin. Bugün finansal güvenliğinde var ve artık hayattaki küçük şeylerden daha fazla zevk alabilirsin. Samimileşen ilişkilerinde dikkatli ol.

19 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkın gözlerini kör ettiklerinden biri de siz olmalısınız. Tüm tehlikeleri görüyor yine de bu ilişkiyi yaşamaktan zevk alıyorsunuz. Tutku dedikleri bu olsa gerek! İşinizle ilgili bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

19 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>