İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fazlalıklardan Arınıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İlişkinizle ilgili her şey daha iyiye gidebilir. Karmaşıklığa izin vermediğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları tamamen kontrol altına almanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızdaki olumsuzlukların tamamen ortadan kalkamasını sağlamalısınız. Kendinizi tamamen toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırların bilincinde olduğunuz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,dünyasında liderlik yapma potansiyeliniz yüksek. Bugün, büyük projeleri ilerletmek ve profesyonel hedeflere odaklanmak için kendinize ayırabileceğiniz ideal bir zaman. Liderlik becerilerinizi sergilemek için bugünden hazırlanın.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın akraba çevrenizden hiç beklemediğiniz bir çiftin ayrılık haberini alabilirsiniz. Uzun soluklu ilişkisi olan İkizler burcuysanız, evlilik konusunu gündeme getirebilirsiniz. Evinizde değişiklik istiyorsunuz. Buna evinizdeki fazlalıkları çıkarmakla başlayabilirsiniz. Yazın tatile çıkmayanlardansanız, tatil planı organize edebilirsiniz. Şüphelendiğiniz konuların üstüne gitmek isteseniz de korkularınıza engel olamıyorsunuz.

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınızdaki olumsuzlukların tamamen ortadan kalkamasını sağlamalısınız. Kendinizi tamamen toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırların bilincinde olduğunuz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafaca hareketli ve meraklı olduğunuz bir gündesiniz. Yeni insanlar, yolculuklar hayatınıza farklı bir yani katabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan karmaşa içerisinde olabilirsiniz. Aynı anda bir çok seçeneği göz önünde bulundurma haliniz kafanızın karışmasına neden olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş ortamında daha çok zaman geçirmek senin için daha iyi olacak. Kendini burada daha rahat hissettiğini bilmek seni daha özgür kılabilir. Bu sayede gelecek ile ilgili daha özgür düşünme imkanın olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişime mümkün olduğu kadar çok enerji harcayın çünkü başkalarıyla bağlantı kurmak artık her zamankinden daha önemli. İnsanlar üzerinde bir etki yaratmak için derin felsefi konuşmalar yapmanıza gerek yok. Basit küçük bir konuşma bile yeni yollar açabilir ve yeni fikirlerle ilgili bir kıvılcımı ateşleyebilir. İnsanlar hayatlarında daha fazla heyecan istiyor ve bugün bunu onlara vermek konusunda harikasınız! Son zamanlarda hedefleriniz ve hırslarınız hakkında çok fazla derinlemesine düşünmüş gibi görünüyorsunuz ve şimdi bu düşüncelere göre hareket edecek konumda olacaksınız. Hızlı hareket etmeyi ve işleri halletmeyi hedefleyin.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitim, seyahat, hukuk konularında şans sizinle olacak. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Size harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 47' 01" R
Ay
Boğa
13° 27' 14" R
Merkür
Başak
20° 39' 23" R
Venüs
Terazi
27° 46' 46" R
Mars
Yengeç
09° 35' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>