İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kıskançlık Krizleri Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınıza her şeyin daha karmaşık olma ihtimali var. Duygularınızı ve düşüncelerinizi lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Etkin adımlar atmak için aldığınız kararların arkasında durmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili bazı konularla başa çıkamayabilirsiniz. Bunun üzerine olumsuz şekilde gitmek, sonuç vermeyen bir ilacı ısrarla kullanmakla aynıdır. Kendinize yeni ilaçlar bulmalı, bunun için de asıl ihtiyacınızın ne olduğunu belirlemelisiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz oldukça güçlü olacak ve başkalarıyla kolayca bağlantı kurabileceksiniz. Bir toplantı veya grup çalışması gibi sosyal etkinliklerde aktif rol almak için harika bir gün olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için yaratıcı yollar bulabilir ve fikirlerinizi rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Ayrıca, zihinsel ve entelektüel olarak da aktif olacak ve yeni bilgiler edinmek için fırsatlar arayacaksınız. Ancak, aceleci davranmak veya çok fazla farklı şeye odaklanmak bazı zorluklara yol açabilir, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Kısacası, enerjik ve heyecanlı bir gün sizi bekliyor, bu nedenle kendinize güvenin ve başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurmaktan çekinmeyin. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan İkizler burcuysan, bugünlerdearkadaşlarınla sosyalleşmen partnerinin kıskançlığına sebep olabilir. İlişkisi olmayanlardansan, yeni partner adayınla tanışabilirsin. Ailenle yaşadığın problemleri artık çözmek istiyorsun. Akşam saatlerinde onlarla sakince konuşacaksın. Bu durum onları da mutlu edecek.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş dünyasındaki duruşunuz, emeklerinizin karşılığı yeni hafta öncesinde kafanızı kurcalayabilir. Elde etmek istediğiniz başarı ve mevkilere ulaşma konusunda size asıl gerekenin ne olduğunu bilmeli, bunun dışında kalan konulardan uzaklaşmalısınız. İşbirliklerinizi vebölümünü yeniden gözden geçirebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar, niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hareketlilik söz konusu. Diyete başlamak için uygun bir gün olabilir. Öğle saatlerinizde zihinsel bulanıklık yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili belirsizlik hissedebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru iç uyumu yakalayabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi oldukça verimli hissettiğiniz ve problemlerinizi çözmek için her iki yönden de kendinizi dinleyebildiğiniz bir gündesiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha aktif olmak ve elindeki işleri bitirmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekecek. Enerjinin düştüğünü hissettiğin anda daha dikkatli olmalısın. Gözden kaçırmak istemediğin şeyler varsa ertelemek iyi bir seçenek olabilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi duygusal olarak kendinizi korumanın önemini kavrıyorsunuz. Bazı sınırların hem içeride hem de dışarıda daha güvende hissetmenize nasıl yardımcı olabileceğini düşünün. Bugün düşünceleriniz para arayışına ve mesleki arzulara doğru kayıyor ve başarıya giden yol hakkında diyaloglar açmanıza yardımcı oluyor. Gün sizi bereketi çekmek için mükemmel olan cömert ve anlayışlı bir ruh haline soktuğunda şans sizden yana olacaktır. Özellikle kendinizi daha enerjik hissettiğiniz anları değerlendirip sorumluluklarınızı yerine getirin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sana yaklaşan büyük bir zafer var. İyi haberler yolda. Toplum tarafından tanınma ya da ödüller seni bekliyor. Samimileşen bir ilişkin de affedici olsan iyi edersin. Bu sayede bir uzlaşmazlığın sonu gözüküyor. İnançta büyük bir sıçrama var bugün.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün enerjiniz yüksek olacak. Seyahat, eğitim, yurt dışı alanlarında güçleneceksiniz. Ancak partnerinizle veya ortağınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadarsa, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş yerinizde stresli bir gün olabilir. Özellikle işveren ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız. Her konuya abartılı yaklaşmanız mümkün. Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 42" R
Ay
Koç
22° 35' 03" R
Merkür
Başak
18° 02' 59" R
Venüs
Terazi
26° 04' 03" R
Mars
Yengeç
08° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 08' 33"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 20"
Lilith
Terazi
09° 08' 13"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>