İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Amacından Sapmak İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha karmaşık olma ihtimali var. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Aceleci davrandığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Karmaşık gibi görünen her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Fırsatları lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin karşılıklı olması sizi bir seçim yapmaya sürüklememelidir. Her iki durumu ve duyguyu anlayıp buna göre hareket edebilirsiniz. Hayatın bu şekilde bir bütün olabildiğinden yola çıkarak kendi bütünlüğünüzü hangi değerler üzerine kurduğunuzu bulabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. İş yerinde veya sosyal çevrenizde aktif bir rol oynamak için fırsatlarınız olabilir. İlişkilerde ise açık ve dürüst iletişim kurmak önemlidir. Yakın ilişkilerde bazı sorunlara karşı daha sabırlı olmanız gerekebilir. Ayrıca enerjinizi doğru yönetmek için fiziksel aktivitelere zaman ayırmak faydalı olabilir. Unutmayın, bugün olduğu gibi her günü kararlılıkla ve olumlu bir yaklaşımla ele alabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançların konusunda oldukça ısrarcı davranman seni karlı bir duruma sokabilir. Seni engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendini meşgul etmek istiyorsun. Amaçlarının saptırılmasına ise tahammülün yok. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, sosyal medyada mesajlaştığın kişiyle görüşmek isteyebilirsin.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler elde etmek kadar bunları kullanmak da sizin için önemli olacaktır. Geleceğe dönük planlarınızı bu yönde değiştirebilirsiniz. Hayatın getirilerine odaklanın. 

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gündesiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sırlarınızı açığa vurabilir ya da derin duygularınızı göstermek isteyebilirsiniz. Sosyal açıdan arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle çok fazla bir arada olmayabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında yaşanacak olan aksaklıklar seni çok sinirlendirebilir. Telefonun donması, trafiğe yakalanman, gerekli belgeleri kaybetmen gibi şeyler seni deneyebilir. Sakin kalmalı ve işlerini aceleye getirmemelisin.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün odak noktanız bağlantılarınız, duygularınız ve kişisel ilgi alanlarınız olacak. Bugün işinize, ve rutinlerinize daha fazla sezgi ve hayal gücü katıyorsunuz. Sevdiğiniz şeyi yaparak, gitmeniz gereken yere varacağınıza güvenin. Sorunlara yaratıcı çözümler bulma konusunda özellikle iyi durumdasınız. Aslında, bugün sıklıkla düşünceli olduğunuzu fark edebilirsiniz ve bu, kendinizle bu şekilde bağlantı kurmayı bırakmanıza yardımcı olur. Enerjiniz ve coşkunuz yüksek, bu nedenle işinizin ne kadar değerli olduğunu, ne kadar verimli olduğunuzu kanıtlamak için güzel bir gün. Nitekim kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmediğinizden emin olun. Kendinizi yorarsanız kimseye yardım edemezsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizdeki yoğunluktan en iyi şekilde yarar sağlamayı başarabileceksiniz. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışın. Hata yapacak olursanız, zorlabilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir gün.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar ön planda olabilir ancak harcamalarınız artabilir. İş hayatınızda ise destekleneceksiniz. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seviyor ve seviliyorsanız bunu takdir etmeli ve ilişkinizde sevgi ve saygı için yeni bir yer açmalısınız. İncir çekirdeğini doldurmayacak ve sudan sebeplerle kavgalı gürültülü atmosferi tazeleyip yenilemeyin. İşinizle ilgili planlarınızın bozulması ya da ertelenmesi sizi aşırı gerginleştirebiliyor. Planlarınız sakin bir şekilde tekrar gözden geçirmelisiniz. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>