İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kriterlerini Gözden Geçiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Duygusal enerjiniz üst seviyelere çıkmakta. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki heyecan seviyesi yükselecek. Güzel gelişmelerle karşılacaksınız.

Herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Tüm isteklerinizin gerçekleşmesi için gereken her şeye sahipsiniz. Pek olumsuzluk yaşanmayacak.

Maddi olarak herhangi bir sorun yaşanmayacak. Zorluk yaşamadan günü geçirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışında, bulunduğunuz toplumun dışındaki yerlerde yaşam kurallarını derleyebilirsiniz. Bireysel düzleminize katmaya çalışacağınız, toplumsal olarak da ilgi çekmenizi sağlayacağınız konular bulduğunuzda üzerinde çalışmalısınız. Hayatın paradan, aşktan başka öncelikleri ve gereklilikleri olduğunu herkese gösterebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün, İkizler burcu için iletişim konularında şanslı bir gün olabilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebilir, etrafınızdaki insanlarla anlayışlı ve uyumlu iletişim kurabilirsiniz. İş hayatınızda yeni fikirler ortaya atmak veya projelerde liderlik yapmak için uygun bir zaman olabilir. Fakat karar verirken mantığınızı da dinlemeyi unutmamalısınız. Aşk hayatınızda ise romantik ve heyecanlı bir gün geçirebilirsiniz, partnerinizle duygusal bağlarınız güçlenebilir. Ufak tefek anlaşmazlıkları sakin bir şekilde çözebilir, ilişkinizi daha da derinleştirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin eşyaları paylaşmakta zorlanıyorsun. Bu durum seni cimri gibi gösterebilir. Ancak seni iyi tanıyan arkadaşlarının gerçeği bilmesi sana yetiyor. İlişkisi olmayan İkizler burcuysan, ilişki konusunda kriterlerinin fazla yüksek olduğunu düşünebilirsin. Bu konuda yakın bir arkadaşının yönlendirmelerini dinliyorsun.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni planlar yapmanız gerekebilir. Duygusal bağlarınızı gözden geçirerek bütçe planlaması ve harcama dengesine dikkat etmelisiniz. Beslenme ve yaşam tarzınızda değişiklikler yaparak sağlığınızı güçlendirebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun bir gündesiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslı olmak yerine azimli olmak size daha iyi gelecektir. Bugünlerde hem etrafınızdakilerle hem de kendinizle yarış halinde olabilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal bir gerginlik hissetmen olası bugün. Kendini istediğin gibi ifade edemediğini düşünebilirsin. Hislerinin içinde birikmesi seni yorabilir. Bugün kafanı toparlamak için kendine biraz zaman ayırabilirsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ikizler burcu için iletişim becerileri ön planda olacak. Kendinizi ifade etmek ve başkalarıyla etkili iletişim kurmak için uygun bir gün olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak ve projelerinizi başkalarıyla tartışmak için harika bir zaman. Aynı zamanda, bugün çevrenizdeki detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir, acele etmeden karar vermek önemli olabilir. İkizler burcu için bugün, iletişimdeki başarıyı ve detaylara odaklanmayı vurgulayan bir gün olacaktır.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda yanlış anlaşılmalar olabilir. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün sakinliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Kendinizi aşırı zorluyorsunuz.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>