İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yepyeni bir başlangıç yapabilirsin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Bugünü bir ayna gibi kullanabilirsiniz. Normalde, bir dizi görevi alışkanlıktan ya da mecburiyetten, üzerinde hiç düşünmeden halledebiliyorsunuz. Şimdi, ailevi görevler gibi özel alanlar haricinde, kendinize karşı tamamen dürüst olmadığınız durumlarda eliniz kolunuz bağlı kalacaksınız. Hevessizliğiniz sinirinizi bozabilir fakat bundan da çıkarmanız gereken bir ders olduğunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

24 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 05:49-08:58 arası bugün boşlukta kalıyor. Saat 08:58'de ise Akrep burcuna geçiyor. Öğlen meydana gelen Venüs-Jüpiter kavuşumuyla ilişki hayatınızda şanslı bir dönemde olacaksınız. Ayaklarınızı yerden kesecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam ise Mars ve Uranüs karşıtlığı etkinken sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik anda rahatsızlık yaşamanız işlerinizi aksatabilir.

24 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü önsezileri olan birisiniz. Bu özelliğinize duyduğunuz aşırı güven, problemleri önceden hissetmenizi sağladığı gibi, bu güven içinde hayali problemler görmenize de yol açabiliyor. Yanınızda keyfinizi tamamen kaçırabilecek biri var. İyi bir hafta sonu geçirmeniz, şu iki gün onunla çok sınırlı ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor.

24 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli geleceğinizi düşünmek veya bununla ilgili kaygı içinde olmak çevreniz tarafından yanlış algılanabilir. Bu korkularınızdan uzaklaşmalısınız. Sevdiklerinizin farklılıklarını kabul ederek birçok konuyu aşabilirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgüveninizi başkalarının üzerinde hakimiyet kurmak için kullanmamalı ya da insanların yanlış anlayabileceği durumlar yaratmamalısınız.

24 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkiler, ortaklık ve birliktelikler yaşamınızda ön plana geçiyor. Tek başına hareket etmektense yanınızda birinin olmasını isteyebilirsiniz. İlişkinizi yeni bir aşamaya taşımak, bir ilişkiniz yoksa kurmak konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanları dikkatlice dinleyebilmek bir sanattır. Bugün az konuşup diğer insanların söylediklerinden size katkısı olacak cümleleri not alın.

24 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimve özel hayatınızda size bolluk ve bereketin kapılarını açacak. Adeta çift kısmetlisiniz. Diğer yandan yaşam tarzınızın bir parçası olan sosyal faaliyetlerinizde artış olur. Bu beş gün farklı bir davete katılabilirsiniz. Seyahatlerin de gündemde olacağını aklınızdan çıkartmayın.

24 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerdeortamı, günlük rutinler ve sağlığınız ani değişimlere tabii. Kendinizi biraz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Yine de dışarıdan istediğiniz desteği alabileceksiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; gelecek planların ve hayallerinin yanı sıra ilişkilerini tekrar gözden geçirip, düzeltmek isteyebilir ya da yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin. Gün içerisinde huzursuz ve gergin olman, beraber olduğun insanlarla iletişimine yansıyabilir. Kontrol edemeyeceğin enerjini, sportif faaliyetlerde harcamaya çalışmalı, sağlığına ve ufak kazalara dikkat etmelisin.

24 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>