İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygularını Önemsiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Duygusal enerjiniz üst seviyelere çıkmakta. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki heyecan seviyesi yükselecek. Güzel gelişmelerle karşılacaksınız.

Herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Tüm isteklerinizin gerçekleşmesi için gereken her şeye sahipsiniz. Pek olumsuzluk yaşanmayacak.

Maddi olarak herhangi bir sorun yaşanmayacak. Zorluk yaşamadan günü geçirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yeni bilgiler edinmek ve ufkunuzu genişletmek için harika bir gün olabilir. Eğitim, seyahat veya felsefi konularla ilgilenebilirsiniz. Farklı kültürler ve inançlar hakkında bilgi edinmek size yeni bakış açıları kazandırabilir. Kapıları aralayın.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcuna mensup kişiler için iletişim becerilerinin ön plana çıkabileceği, sosyal ilişkilerde daha aktif olunabileceği ve fikir alışverişlerinin artabileceği bir gün olabilir. Bugün, esnek olmak ve değişime ayak uydurmak önemli olacaktır. Ayrıca, bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirme ve paylaşımcı olma konusunda fırsatlar bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman karşındakinin duygu ve düşüncelerine büyük önem veriyorsun. Bu durum bazı zamanlarda kendi duygularının bile önüne geçiyor. Bir arkadaşının uyarısıyla karşındakindense önceliği kendine vermen gerektiğini fark edeceksin. İlişkisi olan İkizler burcuysan, partnerin romantik dakikalar yaşayacağınız bir akşam organize edebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir şey yapmadan günü geçirmek isteyebilirsiniz. Hislerinizin sizi yorması sorumluluklarınızı aksatmanız için bir sebep değildir. Bugün bazı düşüncelerinizin hayatınıza etki edeceğinin farkındasınız bu yüzden iyi düşünmeye ve yapıcı olmaya gayret gösterin. 

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda kararsız davranabilirsiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Su aralar dostlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Söylediğiniz sözlerin taşındığı bir dönemdesiniz. Kime güveneceğinizi iyi seçmelisiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Adım atmak, harekete geçmek ve güzel şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bazı konulardaki gerginliğini üstünden atmak için daha fazla hareket etmen gerekecek. Eyleme geçtikçe güzel sonuçlar alabileceksin bugün.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün iletişim sizin güçlü yanınız. İster işte ister kişisel yaşamınızda olsun, fikirlerinizi açık ve kendinden emin bir şekilde ifade edin. Bu, çevre oluşturmak veya entelektüel tartışmalara katılmak için mükemmel bir zamandır. Merakınız sizi yeni ilgi alanları veya hobiler keşfetmeye yönlendirebilir. Diğer taraftan, boşvermişlik konusunda dikkatli olun. Görevlerinizi önceliklendirin ve gereksiz dikkat dağıtıcı şeylerden kaçının. İlişkilerde samimi bir konuşma, ciddi sorunları çözebilir. Dürüstlüğü ve açıklığı benimseyin; insanların sizin bakış açınıza düşündüğünüzden daha açık olduğunu göreceksiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanlarda şanslısınız ancak sağlığa dikkat. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>