İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yakın Arkadaşlarını Haberdar Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle arandaki muhabbete özen göstermen gerekebilir. Birbirinizi net bir şekilde anladığınıza ve aynı sayfada olduğunuza emin olmalısınız. Daha sağlıklı bir iletişim kurmak için özen göstermelisiniz bugün.

Son zamanlarda bir oyun için prova yapan bir aktör gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak sahneye çıkma cesaretiniz yok gibi görünüyor. Haydi! Her şey hazır; ışıklar, kostümler, makyaj. Sıkı çalışmanın sadece bir rüya olarak kalmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın ve onlara tam olarak ne yapabileceğinizi gösterin. Perde açılmaya hazırlanıyor ve… şov zamanı!

Kendi fikirlerini ön plana çıkarmak ve parasal konularda kendi kararlarını almak sana daha iyi gelebilir. Maddi olarak kendi önceliklerine göre hareket etmenin faydasını göreceksin bugün.

Sağlık konusunda ufak adımlar atmak sana daha iyi gelebilir. Hayatında değiştirmek istediğin şeylere özen göstermek ve ufak ufak hareket etmek sana daha iyi gelecek. Sağlığın için acele kararlar almamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve romantizm bugün gündemini meşgul edebilir. İnsanlarla arandaki iletişim ve duygu yoğunluğu alacağın kararlarda da etki edecek. O yüzden güzel ve olumlu bir şekilde bu konulara yaklaşman gerekebilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün dostluklarınız ve sosyal ilişkileriniz ön planda olacak. Etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak için iyi bir gün olabilir. Ayrıca, işbirliğine dayalı projelerde başarılı olma potansiyeliniz yüksek.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilin değişken ruh haline ayak uydurmakta güçlük çekebilir. Düşünce tarzı olarak uyuşmadığınızı düşünmende ayrılığın habercisi oluyor. Hemen durumu yakın arkadaşlarına haber veriyorsun. Onlar bunun kısa süreli bir ayrılık olduğunu düşünüyor. Dün içinde yaşadıklarını düşünürken sorumluluklarını boşlayabilirsin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yoğunluğunun ev hayatınıza olumsuz yansımaları olabilir. Bunu bile isteye yapmasanız da sürdürmemeye dikkat etmelisiniz. Hayatta her zaman iniş çıkış yaşayabilirsiniz ancak her şeyin, herkesin farklı bir yerde olduğunu bilerek ayrımları yapabilmelisiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sizi sıkıştıran olaylar değişeme neden olabilir. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işlerin daha kolay akmasını sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular tamamlanabilir. Sizi yoran konularla ilgili değişiklikler kararlarınızı etkileyebilir. Kişisel konularda mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Maddi konularda gelir gider dengenizi iyi kurmanız gerekmekte. Son günlerde harcamada abartılı olabilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi hayatını daha iyi bir hale getirmek için bazı değişimlere odaklanabileceksin bugün. Karşına çıkacak imkanlar sayesinde sana heyecan verecek yenilikler hakkında daha cesur davranabilirsin. Kendi hayatını daha fazla kontrol etmen olası.

27 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar büyük veya küçük olursa olsun üretken bir şey için çaba sarf etmek en çok tatmin edici olan şeydir. Daha meşgul ve sağlıklı bir yaşam tarzı için çabalıyorsunuz. Gün ilerledikçe mesajınızı iletmede bazı sorunlar olabilir ancak bu geçicidir. Kendinizi açıklamak için her zamankinden daha fazla özen gösterin veya daha iyi bir zamanı beklemeyi düşünün. Dışarıdan insanlarla ilişki sorunları hakkında konuşmak maliyetli olabilir. Bazen bazı şeyleri ilgili iki kişi arasında tutmak daha iyi bir çözümdür. Rahatlayın ve düşünün. Şu anda her şeyi çok ciddiye almaktan kaçının.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareketli günler kapıda. Yeni insanlarla tanışacağınız, eğlenceli yolculuk deneyimleri yaşayacağınız renkli günler sizi bekliyor. Uplifers önerisi: Zorlu geçen bir kış mevsimin ardından huzurlu bir tatil geçirmek için yazımıza göz atabilirsiniz: Tatil planı yapmanın püf noktaları Yengeç

27 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz. Sabırlı olun, sonuç olumlu olacaktır.

27 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 04' 21" R
Ay
İkizler
02° 25' 04" R
Merkür
Başak
23° 06' 20" R
Venüs
Terazi
29° 23' 09" R
Mars
Yengeç
10° 19' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 40"
Satürn
Balık
14° 56' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 29"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 51"
Chiron
Koç
22° 11' 39"
Lilith
Terazi
09° 26' 18"
True Node
Koç
06° 38' 47"
Son Güncelleme : 22/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>