İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Eğer hayatında kimse yoksa yeni birisi ile tanışabilirsin bugün. Aşk ve ilişkiler konusunda daha yapıcı düşüneceksin. Romantizm söz konusu olunca kendini daha iyi hissedebilir ve bu konulara daha rahat yönelebilirsin.

İş ortamınızda uzun zamandır üstesinden gelemediğiniz bir sorunu çözecek, rahatlayacaksınız. Ufuktaortamında size sağlanacak yeni imkan ve yeni pozisyonlar görünüyor, buna hazırlıklı olun. Sizinle aynı hedef için yarışan birarkadaşınızla daha yakın temas kurun. Aslında onun yetenekleri, ona ayrı bir kulvarda ilerlemesi imkanı sağlayacak, siz o kulvarı keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bir işten ne kadar para kazanabileceğini tam olarak görmek için çevrendeki insanlara da dikkat etmen gerekebilir. İş ortamındaki insanlarla arandaki uyum bugün daha fazla gündeme gelebilir. Bugün bu konulara özen göstermen gerekecek.

Yorgunluklara ve bağışıklık konularına dikkat etmen gerekecek. Enerjini yüksek tutmak ve mikroplara karşı direncini artırmak için sıcak içeceklere vakit ayırabilirsin. Bol su tüketimi de sana bu konuda fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlar yapabilirsin İş ve kariyer konularında daha farklı düşünmen gerekebilir. Zor ve önem gerektiren konularda kararlar alman gerekebilir. Gün içerisinde zihnini çalıştırman ve dikkatli olman gereken bir gün olacak bugün.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün  iletişim yeteneklerinizle parlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde etkileyici bir şekilde konuşabilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Önemli sözleşmeleri imzalamadan önce dikkatli olun.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

45 gün sürecek Venüs Retrosu, bugün Venüs’ün yavaşlaması ile başlıyor. Maddi ve manevi olarak eksiklikler yaşadığını hissedebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan aşk hayatında yaşadığın belirsizliklerin olabilir. Bu belirsizlikleri biran öne giderip geleceğe odaklanmak istiyorsun. Hayata dair önceliklerini belirlemek istediğin bir gündesin. Yeteneklerin konusunda uzmanlaşmak için çeşitli dergi ve kitaplar edinebilirsin. Bu tür harcamalar seni ekonomik olarak zorlamıyor.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda kararları tek başınıza almak isteyebilirsiniz. Ancak sizi olduğunuz noktaya getiren insanların ifadelerine ve fikirlerine de ihtiyacınız olabilir. Bugün anlık bir dürtü ile kalıcı bir sorunun doğmasına mahal vermemelisiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinize zaman ayırmanız ve aynı zamanda evinizle ilgilenmeniz faydalı olabilir. Bazı bitişler ve başlangıçlar dikkat çekiyor.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak da ilgi görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. İlişkisi olan İkizler partnerlerinden ilgi görme isteğini dile getirebilirler.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylara duygusal yaklaşman ani tepkiler olarak kendini gösterebilir. Vereceğin tepkileri kontrol etmek adına daha fazla çaban olabilir. Seni duygusal olarak yoracak işlerden ve insanlardan uzak durmak o yüzden önemli olabilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğrenecek veya paylaşacak çok şey olabilir ve sohbetler güzel bir şekilde akmaya eğilimlidir. Duygulara, hislere, samimiyete ve aile ya da ev meselelerine farklı yaklaşımlar başarılı olabilir. Fazla düşünmenin işleri karmaşıklaştırabileceğinin ve şüphenin sizi yolunuzdan çıkabileceğinin farkında olun. Para meseleleri ve mülkiyetle ilgili sorular aldatıcı olabilir ve dikkatli bir şekilde ele alınmayı gerektirebilir. Son zamanlarda size değer verilmediğini hissettiyseniz, hayal kırıklıkları doruğa çıkabilir. Sizi zorlamış olabilecek bir sorun, şimdi bazı endişelerinize ve korkularınıza ışık tutma eğilimindedir. İlişkiler veya finansal konular şu anda fazla yoğun gelebilir ancak bu, kendinizi sorunlardan kurtarmanın veya ileriye dönük bir plan yapmanın zamanıdır. Kıskançlık veya küskünlük duygularını göz ardı etmeyin çünkü bunlar size bazı arzularınızı ve ihtiyaçlarınızı gösterebilir, belki de sizi yeni bir ilgi alanına veya yola yönlendirebilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, senin için güzel bir yol haritası var. Tek başına çalışmak cevabını olmayabilir, tüm detayları gözden geçir. Planlarına sadık kalırsan zenginlik var.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün istediğiniz şartları sağlamak için uygun değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 48" R
Ay
İkizler
03° 00' 21" R
Merkür
Başak
23° 10' 59" R
Venüs
Terazi
29° 26' 11" R
Mars
Yengeç
10° 20' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>