İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatında Yeni Düzenlemeler Devreye Girebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşırı tepkiler vermekten uzak durmalısın. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimde dikkatli davranmalı ve sözlerini dikkatle seçmelisin. Karşı tarafın kalbini kırmamak için dikkatli konuşman gerekebilir.

Bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız. Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak eğitimlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bir bütçe oluşturmak seni daha iyi bir duruma sokacak bugün. Maddi konularda çıkmaza girdiğini düşünüyorsan eğer harcamalarını gözden geçirmen ve bütçene sadık kalman daha iyi olabilir senin için.

Bugün ağır yemeklerden uzak durman gerekebilir. Kendini zorlamamak ve sindirim sistemini yormamak çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Ağır ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir özelliğini keşfedebilirsin. Veya ilgi alanın olarak seçebileceğin yeni bir konu ile karşılaşabilirsin. Güzel ve yapıcı enerjiler eşliğinde kendine iyi gelecek yeni şeylere odaklanmak gününün çok daha iyi geçmesini sağlayacak.

25 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ilişkiler ve sosyal etkileşimler ön planda olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak ve bağlantılarınızı güçlendirmek için fırsatlarınız olabilir. Yeni insanlarla tanışmak veya mevcut ilişkileri geliştirmek için zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerde uyumlu ve uzlaşmacı olmanız önemli olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatına getirdiğin yeni düzenleme yakın arkadaşlarında soru işaretleri oluşturabilir. Kafanı dinlemek, sesten uzak durmak isteyebilirsin. Kardeşi olan bir İkizler burcuysan onun hayatını bir düzene oturması için ona yardımcı olabilirsin. Maddi olarak kazandığının bir kısmı ile birikim yapmak istiyorsun. Yeni bir mülk edinme planları yapabilirsin.

25 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşin son halkasına geldiğinizde sizi vazgeçirmeye çalışan bir şeyler hissedebilirsiniz. Kendinize bu anlarda bu aşamaya kadar nasıl geldiğinizi ve neden geldiğinizi hatırlatmalısınız. Sosyal ortamlarda düşüncelerinizi dile getirmeniz insanların söylentilerine bir cevap olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son dönemde süregelen iyimser ruh haliniz bugün de kendini gösteriyor. Size keyif veren sosyal ilişkiler sayesinde bir arada olacağınız kişilerle aynı atmosferi paylaşabilirsiniz. Duygularınızla kendinizi ortaya koymak hayatınıza hareket getirecek. Ani başlayan ve biten ilişkiler bu dönem hızlanabilir. Yaratıcı konulara ayırdığınız zamanlar size yeni imkânlar getirecek.

25 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili aldığınız kararlar konusunda geri adım atmanız gerekebilir. Böylelikle esnek tutumunuz size başarı getirebilir. Etkinlikler için oldukça uygun bir gün.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaşacağın zorluklar, başkalarından yardım istemeni gerektirebilir biraz. O yüzden de ailenden ve arkadaşlarından yardım istemekten çekinmemelisin. Sevdiklerinin yardımı sayesinde sorunlarınla baş etmen kolaylaşabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün içinizde doğal bir rehber veya öğretmen belirebilir ve zihninizi esnetmek ve hedeflerinize ilerlemek için fırsatlar aramak için harika bir formdasınız. Bir öğrenme girişimi veya özel bir bağlantı önemli olabilir. Şimdi daha fazla öğreniyor, bağlantı ve iletişim kuruyor olacaksınız. Günlük hayatınız özellikle meşgul olabilir ancak bu tatlı bir telaştır. Hayatınızı çeşitlendiriyorsunuz ve birden fazla işe odaklanıyorsunuz. Yeni bir sayfa açmak için güzel bir dönem olabilir. Başkalarıyla daha fazla meşgulsünüz ama odağınız o kadar güçlü ki kendinize de zaman ayırabiliyorsunuz.

25 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız. Yarım kalan işlerinizi bir an önce tamamlamalısınız.

25 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, şu an aşk enerjilerin açık durumda. Güzel birya da hayatının aşkıyla karşılaşma şansın yüksek. Aşk vehayatında doğru enerjiyi çekmelisin.

25 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

25 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 03' 56" R
Ay
İkizler
02° 19' 11" R
Merkür
Başak
23° 05' 34" R
Venüs
Terazi
29° 22' 38" R
Mars
Yengeç
10° 18' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 38"
Satürn
Balık
14° 56' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 51"
Chiron
Koç
22° 11' 40"
Lilith
Terazi
09° 26' 15"
True Node
Koç
06° 38' 47"
Son Güncelleme : 22/09/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>