İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tahammülün Azalabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla bir araya gelebilirsin bugün. Farklı yüzlerle görüşmen ve yeni arkadaşlar edinmen aşk konularındaki fikirlerini de etkileyebilir. Bugün aşka daha farklı bakabilirsin.

Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Maddi konularda güzel gelişmeler görmene ramak kaldı. O yüzden kendini salmamalısın bugün. Dikkatle emek vermeli ve parasal konuları kontrol altında tutmalısın. Maddi konularda güzel gelişmeler senüstündeyken gelebilir.

Esneme hareketleri ve meditasyon sana daha iyi gelebilir. Hem zihinsel hem de bedensel bir denge yakalamak için yoga gibi egzersizlere odaklanmalısın. Hem kaslarını çalıştırmalı hem de zihnini boşaltabilmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi olaylara özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu durum hayatının diğer konularına özen göstermenin önüne geçebilir. Ancak etrafındaki insanların kalbini kırmadan kendi işlerine odaklanmanın bir yolunu bulmalısın.

21 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün içinizdeki değişiklik ve dönüşüm arzusu yüksek olabilir. Kendinizi yenilemek ve geliştirmek için çaba göstereceksiniz. Ruhsal konulara ilgi duyabilir ve manevi yolculuğunuza başlayabilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konular ile ilgili sorunlar yaşıyorsun. Aile büyüklerinden aldığın destekle bu konuyu çözüme kavuşturtulabilirsin. Ağır kanlı insanlara karşı tahammülün azalıyor. İşlerinin hep hızlı ilerlemesini istiyor olman çok normal fakat insanların karakter özelliklerinde saygı göstermelisin. Uzun zamandır ortakların ile yürüttüğün biralanından çekilebilirsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Meselenin nicelik değil nitelik olduğunu hayatınıza yerleştirdiğinizde bunu tüm konulara uygulamak da kolaylaşacaktır. Arkadaş çevrenizin kalabalık olmasından ziyade güçlü ve iyi niyetli olmasına özen gösteriyorsunuz. Hayat görüşünüze uyum sağlamayan insanlarla yapacağınız paylaşımları da bu noktada sınırlayabilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda destek bulabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aile içindeki konular sizi zorlayabilir. Tartışmalardan uzak durun. Teknik işlerde hızlı çözüm gerektiren konularla uğraşabilirsiniz. Ticari konularda ani kararlardan kaçının. Bugün evinizde zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Sevdiklerinizi davet edebilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu hissettiğiniz bugünlerde aşk hayatınızdaki gelişmeleri daha hızlı kendinize çekebilirsiniz. Size uyum sağlayamayacak kişileri hayatınıza çekebilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha şanslı olduğunu görebilirsin. İşler istediğin gibi gidip keyfini yerine getirmeye başlayabilir çünkü. Yarım kalan işlerini bitirmek isteyebilirsin o yüzden. Ertelediğin konulara zaman ayırman iyi sonuçlanmalarını sağlayabilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel veya ev hayatınızda daha fazla hareketlilik olabilir ancak bugün planlarınızda veya yolunuzdaki bir engelle karşı karşıya olabilirsiniz. Bu, ev içi planlarınızı geçici olarak askıya alan bir sorumluluk şeklini alabilir veya onaylanmamak bir proje için motivasyonunuz veya coşkunuzla oynar. İnsanlar bugün işleri biraz fazla kişisel algılıyor olabilir ve zamanlamayı doğru yapmaya çalışmak, örneğin birinin fikirlerinize katılmasını sağlamak, boşuna bir çabadır. Kısıtlamalara karşı mücadele etme isteği gelebilir ancak yavaşlamak muhtemelen uzun vadeli çıkarlarınıza daha iyi hizmet edecektir. Ayrıca, bazı boş zamanların sürelerinin keyfini çıkarabileceğinizi de keşfedebilirsiniz ve bu, hem dinlenme hem de harekete geçme ihtiyacınızı karşılamanın bir yolu olabilir!

21 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle bazı takıntılarınızın olumsuz etkilemesi,başarınızda da sizi zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve sizin aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşamanız, sadece sizin hatanız.

21 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil konularında sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 09' 14" R
Ay
İkizler
03° 35' 35" R
Merkür
Başak
23° 15' 37" R
Venüs
Terazi
29° 29' 14" R
Mars
Yengeç
10° 21' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 56"
Satürn
Balık
14° 56' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 28' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 48"
Chiron
Koç
22° 11' 26"
Lilith
Terazi
09° 26' 51"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 22/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>