İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Küslükler Sona Eriyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni ve beklenmedik adımlar atma konusunda heveslisiniz. Olgun tavırlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değerin de belirleyici olabileceğini unutmamanız gerekmekte.

Kendinizi her açıdan daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Gelir ve gider arasındaki sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda beklenmedik fikirler ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşımlarınız söz konusu olduğunda elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir gün. Aksi halde, her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün  ilişkilerinizde daha fazla hassaslık hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha derin bir bağ kurmak veya var olan ilişkileri güçlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak, duygusal olarak manipülasyonlara karşı dikkatli olmalısınız.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelmek için harika bir günde olduğunuzu işaret ediyor. İlişkisi olan yahut evli bir İkizler burcuysanız, karışık duygular içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Belki de biraz kendiniz, dinlemeli ve hissettiklerinizi sevdiğiniz kişiyle paylaşmalısınız.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlardaki neşenizi ve enerjinizi kişisel konularda ve fikirlerinizi uygulama noktasında da devreye sokmalısınız. Kendinizi her manada dinç tutmak adına bugün alacağınız kararlar ve bunları uygulayacak alanlara sahip çıkın. Elektronik cihazlar ya da ulaşım araçları konusunda kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sizi sıkıştıran olaylar değişeme neden olabilir. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işlerin daha kolay akmasını sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular tamamlanabilir. Sizi yoran konularla ilgili değişiklikler kararlarınızı etkileyebilir. Kişisel konularda mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konuları ile meşgul olmak isteyebilirsiniz. Özellikle aşk hanenizde olacak birtakım gelişmelerle beraber işinize tam olarak konsantre olamayabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda zor bir dönemden geçebilirsin, özellikle de bugün bunun etkilerini hissetmen olası. Çok çalışmak değil ama verimli olmak fayda edebilir. Çevrendeki insanlardan da destek istemekten çekinmemelisin ayrıca. Sonuçta dedikleri gibi bir elin nesi var iki elin sesi var...

23 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kararlı hissetmekle ilhamsız hissetmek arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Bu etkiler, devam etmeden önce tutkunuzu, hevesinizi, ilhamınızı bulma ve bunlarla bağlantı kurma ihtiyacını da işaret edebilir. Dinlenmek, kaçmak ve ruhunuzu yenilemek için sağlıklı yollar bulun ancak bu süreçte pratik işlerinizin çok fazla elinizden kaçmasını önleyin. Şimdi arzuladığınız rahatlığı elde etmek kolay değildir, özellikle de tam olarak ne yapmanız gerektiğini bilmemek sizi üzüyorsa. Nitekim planlarınız, hedefleriniz veya hırslarınız hakkında şüpheli hissetmek geçicidir. Bugün ayrıca günlük işlerinizle özel olarak ilgilenmeniz gerektiğine işaret ediyor.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, önyargısız yaklaşım tarzınız karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün gündelik işler, hayat rutinleriniz, sağlık veya çalışma hayatınızdaki arkadaşlarınızla bazı aksilikler içinde kalabilirsiniz. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 39' 54" R
Ay
Boğa
26° 29' 53" R
Merkür
Başak
22° 19' 54" R
Venüs
Terazi
28° 52' 41" R
Mars
Yengeç
10° 05' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 17"
Satürn
Balık
14° 58' 24"
Uranüs
Boğa
27° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 28' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 04"
Chiron
Koç
22° 12' 41"
Lilith
Terazi
09° 23' 32"
True Node
Koç
06° 38' 32"
Son Güncelleme : 22/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>