İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ani Çıkışlara Dikkat Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinize daha fazla güvenmeye başlıyorsunuz. İçsel sorunların ve sıkıntıların da geride kalma ihtimali var. Etkin yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamaya çalışmalısınız. Bilinçli adımlar atılması gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni beklentiler içerisine girebilirsiniz. Gelir ve gider arasında uyumu yaklayabildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimden kaynaklı belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sözel gücünüzden doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha dengeli ve tedbirli olmaya çalışın. Kafanızın içinde yer eden olumsuz düşüncelerden kurtulmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Hata yapmayacağınız bir gün.

22 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için fırsatlarınız olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir ve duygusal bir bağ kurabilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür, toprak burcunuzda yavaşlıyor. Aynı zamanda 23 günlük Merkür Retrosu başlıyor. İşlerinizin istediğiniz zaman sonuçlanmaması sizi yorabilir. Kendinizi anlatamıyor olmak sinirlenmenize yol açıyor. Bu döngüde yaşanacak olaylara ani tepkiler göstermemeye çalışmalısınız. Yediklerinize dikkat etmelisiniz. Mide problemleri gündeminize gelebilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizde olmak, kendi alanlarınızda hareket etmek sizi motive edebilir. Söyleyeceklerinize ve yaşayacaklarınıza bir şeylerin gölgesi düştüğünde agresifleşmek yerine bunu devre dışı bırakabilmelisiniz. Yaşadığınız ve yaptığınız hiçbir şeyden pişman olmadan, her tecrübeden dersler çıkararak yolunuza devam etmelisiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Size hizmet eden kişilerle ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı verdiğiniz kişiler sizlerin tavırlarını destekleseler de kararınızı sezgileriniz ile verin. Kariyer bağlamında başarılı olabilmek için konsantre olmalısınız.

22 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının dediklerini şahsi algılamamak senin için önemli olmalı. Her söylenenin altında seninle ilgili bir şey arama seni gereksiz yere yoracak. Kendini boşa yormak yerine işine odaklanmaya çalışmak senin için daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün meraklı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Zihniniz uyanık ve hızlı çalışıyor, yeni fikirler keşfetmek ve bilgi edinmek için harika bir zaman. İlginizi çeken konuları araştırmak ve öğrenmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmak, fikirlerinizi paylaşmak ve yeni ilişkiler kurmak için birçok fırsatınız var. Sözlerinizle etkileyici olabilir ve başkalarını etrafınıza çekebilirsiniz ancak dikkat dağıtıcı unsurlara karşı dikkatli olmanız önemlidir. Zihninizin hızlı çalışması bazen odaklanmayı zorlaştırabilir. Önemli projeler veya görevler üzerinde yoğunlaşmak için zaman ayırmak, verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olacaktır.

22 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı biraz kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemeye gereksinme duyacaksınız. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

22 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcundaki Ay ile Jüpiter arasındaki sert açı, günün ilk saatlerinde biraz fazla duygusal olmanıza neden olabilir. Ancak şanslısınız, ilerleyen saatlerde bu ruh halinden sıyrılıyorsunuz.

22 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>