İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini İdeallerine Yakın Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle arandaki iletişim ve muhabbet artabilir. Birbirinizi daha net ve iyi anlayabilirsiniz bugün. Aranızdaki muhabbetin artması birbirinizin yanında daha rahat etmesini sağlayabilir.

Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman, zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu.

Sevdiğin insanların maddi konularda yaşadığı başarılara onlar kadar sevineceğin bir gün. Bugün kendi işlerini ve parasal durumunu konuşmak yerine sevdiklerinin durumlarını ön plana alabilirsin. Sevinçleri paylaşmak sana daha iyi gelecek.

Rahatlamana faydası olacak şeylere özen göstermelisin bugün. Sıcak bir banyo, temiz çarşaflar, iyi havalandırılmış bir oda kendini daha iyi hissetmeni ve daha rahat uyumanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında bir denge yakalamak için ekstra çaba sarf etmen gerekebilir. İlgilenmen gereken birden fazla konu olabilir bugün. Her bir mevzuya gereken önemi göstermek için zamanlamanı iyi yapman gerekecek.

28 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün düşüncelerinizde derinleşme ve analiz yapma eğilimi olabilir. İç dünyanızla bağlantınızı güçlendirebilir ve ruhsal konulara yönelebilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinin maddi beklentini karşılamadığını düşünebilirsin. Ancak sabretmen gerektiğinin farkındasın. Ailen ile arandaki problemleri halletmiş olmanın verdiği rahatlık her şeye bedel. Gerçekleştirmek istediğin ideallerine yakın olduğunu hissediyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşinin sana sormadan arabayı değiştirmesine kızabilirsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ya da evinizle ilgili sorunları konuşmanız gerekebilir. Öfkelenmek, tahammülünüzün daha çabuk erimesine neden olacaktır. Bugün pratiklik becerinizi kullanın ve üzerinde durup zaman kaybetmeden bazı şeyleri evinizin dışında bırakın.

28 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraberliğinizle ilgili oldukça heyecanlı ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konularda mutluluk ve eğlence temaları çok belirgin görünüyor. Beraberliğiniz derinlik kazanabilir. Hatta evlilik kararı bile söz konusu olabilir. Bugünün olumlu enerjisikonularına da yansıyacak. Önemli anlaşmalar kolayca gerçekleşebilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kariyerinizle alakalı oldukça önemli kararları tek başınıza almaktan çekinebilir, sizden daha tecrübeli kişilerden yardım isteyebilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin kendi işine yoğunlaşması seni yalnız hissettirmemeli bugün. İnsanlara gereken zamanı tanımak ve herkesin kendine göre bir günü olabileceğini anlamak önemli olabilir. İnsanları zor durumda bırakabilecek planlar yapmaman iyi olabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sizin için daha fazla işbirliği ve denge kurma zamanı. Ayrıca bugün düşünce süreçleri içe dönük ve sezgiseldir. Aile ve yakın kişiler hakkında veya bunlar aracılığıyla öğrenilecek çok şey olabilir. Düşünceler ve konuşmalar genellikle ev işleri, aile meseleleri veya geçmişle ilgilidir. Dış dünyada o kadar iletişimsel değilsiniz ve şu anda tam olarak anlaşıldığınızı veya "duyulduğunuzu" hissetmeyebilirsiniz. Düşünceleriniz ve fikirlerinizle her zamankinden biraz daha dikkatli olabilirsiniz fakat çok daha yoğun olan özel hayatınızda durum çok farklıdır. Bugünün ilerleyen saatlerinde, ister kötü zamanlamadan ister kötü planlamadan olsun, yavaşlama ve muhtemelen bazı engellerle başa çıkma ihtiyacı muhtemeldir. Şu anda hayatınızda yolunda gitmeyen şeylere odaklanmak çok kolay olsa daenerjinizi daha iyi kullanmak, sorunları ve ayrıntıları düzeltmeye çalışmak olacaktır.

28 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim ve iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>