İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eteğinizdeki Taşları Döküyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız.

Birlikteyaptığınız kişilerle aranızdaki sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ile yapacağınız işbirlikleri, ailenizin işinize katkıları gündeminize gelebilir. Birleştirici fikirleriniz bu konuda iyi sonuçlar almanızı sağlayabilir. Bir şeylere yeniden başlamak kadar yeni bir şeylere başlamaya da imkan tanımalısınız.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcu için genel olarak bugün, iletişim yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli ve etkileyici olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle insanları etkileme ve ikna etme konusunda başarılı olabilirsiniz. İş yerinde veya sosyal çevrede öncülük rolü üstlenme şansınız da yüksek olabilir. Ancak, gereksiz tartışmalardan kaçınmanız ve anlayışlı bir tutum sergilemeniz önemlidir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmanız da faydalı olabilir. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak zihinsel ve duygusal dengeye odaklanmanız da iyi olabilir. Sağlığınıza özen göstererek rutin egzersizlerinizi yapmaya devam edin. Başarılar dilerim!

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinize attığınız, sessiz kaldığınız, tahammülünüzün azaldığı ne varsa eteklerinizdeki taşları dökebilirsiniz. Arafta kaldığınız konularda daha kararlı bir tutum sergilerken, alternatifleri değerlendirmek, seçenekleri çoğaltmak planlarınız arasında yerini alacak. Maddi temelde hakkınızdan asla feragat etmeyeceğinizi belirtebilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize duygularınızı yansıtmamalısınız. Bu, doğrudan ne hissettiğinizi göstermek ya da saklanmak amacıyla aşırı tepki göstermek şeklinde olabilir. İnsanların sizi anlamadığını düşünmeyin, anlaşılıyorsunuz ancak size ulaşabilmeleri, size destek olabilmeleri için tutumlarınızı dengelemelisiniz. Zıtlaşmak yerine kabul edebilmeyi deneyin.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularınızda yeni arayışlar içindesiniz. İçinde yabancıların olduğu ticari bir konu harekete geçirici etkiler getiriyor. Uzun süredirkonularında elde edilen tecrübeler size yeni kazançlar getirecektir. Geçmişten beklenen alacaklar, bütçenizi toparlayacağınız imkanlarla kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Finansal yatırımlar için uygun bir dönemdesiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınızla ve ailenizle geçirdiğiniz zamandan büyük keyif alabilirsiniz. İdealleriniz ve hedeflerinizden ziyade manevi yönleriniz ortaya çıkabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün için rahat olacak ve bu durum da kendini her yerde gösterebilir. Odaklandığın birçok konuda ne kadar rahat hareket edebildiğini görmek seni daha da memnun edebilir. Zihnen ve bedenen kendini çok daha hafiflemiş hissedebilirsin.

29 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi romantik bir ilişki ya da yaratıcı bir eser gibi içten bir ilgiye ihtiyaç duyan konularda ilerleme geçici olarak yavaş olabilir ancak hedeflerinize ulaşma yolunda başarılı küçük adımlar atabilirsiniz. Eski bir flörtünüz veya arkadaşınızla bir iletişim olabilir ya da bu konuda duygusal hissediyor olabilirsiniz. Değerli bir anıyı yeniden uyandırabileceğiniz için geçmişe bakmanın faydası olabilir ancak bunun her zaman sağlıklı olmayabileceğini de düşünün. Eğer bir korkunun etkisi altındaysanız meyliniz gelişme yönünde ilerlemek yerine hızlı ancak geçici sonuçlar alabileceğiniz kestirmeler yönünde olabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bireysel romantizm yerine, arkadaşlarınızla birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade ediş biçiminizde büyük değişimler gözlenebilir. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha sabırlı ve aktif yaklaşımlar ortaya koyduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacaktır.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı gitgide arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

29 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 28" R
Ay
Boğa
04° 00' 35" R
Merkür
Başak
19° 28' 01" R
Venüs
Terazi
26° 59' 56" R
Mars
Yengeç
09° 13' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 55"
Satürn
Balık
15° 05' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 28"
Lilith
Terazi
09° 13' 17"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>