İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlı Ve Programlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Geçmişte kalan bir kişi tekrar aklına gelebilir. Daha önceden yaşadığınız mevzular tekrar gündeme gelerek seni düşündürebilir. Bu kişi ile karşılaşmak veya onun hakkında düşünmek seni biraz yoracak bugün.

İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek. Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz.

Bugün harcadığın paralara dikkat etmelisin. Büyük masraflarla daha sonradan pişman olacağın kararlar almamalısın. Bugün yapacağın masrafların seni çok etkilememesini sağlaman gerekecek.

Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmek vücudunda kötü etkileri olan şeyleri atmanda daha faydalı olabilir. Vücuduna yaramayan gıdaları kesmek sana çok daha iyi bir etki verecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyler planlamak için iyi bir gün olmayabilir. Bir şeylerin dikkatinden kaçması olası. O yüzden önemli kararlar almadan önce dikkatle düşünmeli ve bazı konuları ertelemelisin bugün.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün yapmanız gereken işlere odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Dikkat dağıtıcı etkenleri ortadan kaldırmak ve hedeflerinize odaklanmak önemli olabilir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı programlı hareket etmen hiçbir detayı atlamadan işlerini yapabilmende etkili oluyor. Patronlarının bu durumu dikkatle gözlemlemesi yeni bir ikramiyenin işareti olabilir. Parasal anlamda savurgan davranman ailen tarafından eleştiri almana neden olabilir. Sosyal medya paylaşımlarında düzenleme yapmak için birkaç fotoğrafını silebilirsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda kararları tek başınıza almak isteyebilirsiniz. Ancak sizi olduğunuz noktaya getiren insanların ifadelerine ve fikirlerine de ihtiyacınız olabilir. Bugün anlık bir dürtü ile kalıcı bir sorunun doğmasına mahal vermemelisiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda yer alan ay ikili ilişkileri daha fazla gündeme getiriyor. Beraberlikle yerinizde ortak bir çözüm aramaya bakmalısınız.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili İkizler burcu, sevgi ve bolluk seni kuşatıyor. Aile üyeleri arasında ilahî ilişkiler bulunuyor. Büyük resme bakmaya devam et, sonsuza kadar mutluluk var.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alışveriş yaptıkça kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. Yeni şeyler satın almak, sana yeni başlangıçlar yapma isteği uyandırabilir. Önceliklerine para ayırmanın keyfini daha rahat yaşayabilirsin bugün.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların hayatlarına dokunarak mutlu olabilirsiniz. Bir arkadaşınız veya aileden biri, başka bir ilişkileri yüzünden hayal kırıklığına uğradıklarında onlara yardım etmeniz için sizi arayabilir veya birarkadaşınız tarafındanyükünüz arttırılabilir. Farklı bir kişinin yerine getirmesi gereken bir rolü üstlenmek zorunda kalmanız haksızlık olabilir ancak duruma karşı tepkinizin kim olduğunuzu yansıtmasına izin verin. Neden ben sorusunu herkesten çok kendinize soruyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınız hiç durmayan yoğun karmaşa gibi görünebilir. Mümkünse bugün her şeye bir ara verin. Düşüncelerinizi ve duygularınızı iletin. Konuşarak, durum hakkında çok daha iyi hissedeceksiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden taşan enerjiyi dengelemek zorunda kalacaksınız. Olayların uç noktasında dolaşıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde kendi tarzınızı ortaya koyarak, tepkileri üzerinize çekeceksiniz. Yaratıcılığınızı vurgulamalısınız.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim ve iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek, mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız.

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 02' 04" R
Ay
İkizler
01° 52' 06" R
Merkür
Başak
23° 02' 00" R
Venüs
Terazi
29° 20' 18" R
Mars
Yengeç
10° 17' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 02"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:34

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>