İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sessizliğini Bozuyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, fırsatları değerlendirmek isterken duygusal olarak karmaşa içerisine gireceksiniz. Düşünceleriniz sürekli olarak değişim gösterirken, yakınlaşma içerisinde olduğunuz kişinin de sizi anlamasına ve tanımasına biraz olsun müsaade edin. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Başarı ve hedefler açısından yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yönlendirmelerden olumlu çıkarımlar elde edebileceğiniz bugün içerisinde biraz daha diplomatik davranmalısınız. Pasif davranmaktan kaçınmanız ve olabildiğince aktif hareket etmelisiniz. Gözünüzü hedefinizden ayırmamalısınız.

Parasal konularda sahip olduğunuz yüksek enerjiden ve canlılıktan dilediğiniz gibi yararlanacaksınız. Cesaretini toparlayacağınız bugün içerisinde yeni girişimlere yönelme ihtimaliniz de var. Finansal atılımlarınızı bir plan içerisinde yürütmeye devam etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sustuklarınız içinizde büyüyebilir. Bugün bunları gündeme getirmenin size herhangi bir faydası olmayacaktır. İnsanlara konuyu açmadan önce, bu konuların sizin için önemini, gerekliliğini sorgulayın. Daha önemli öncelikleriniz olduğunu fark edeceksiniz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim becerileriniz ve zekanız ön plana çıkıyor olacak. İletişim halinde olduğunuz kişilerle anlaşmalar yapabilir, yeni fikirler üretebilirsiniz. Güne pozitif ve esnek bir tutumla başlamanız size avantaj sağlayacaktır. Sevdiklerinizle keyifli sohbetler yapabilir, ilişkilerinizde derinleşme ve anlayış artırma fırsatı bulabilirsiniz. Enerjinizi yaratıcı uğraşlarla veya sosyal etkinliklerle de değerlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının dengesiz tavırları artık seni olumsuz etkilemeye başlıyor. Bu duruma daha fazla sessiz kalmak istemeyeceksin. İlişkisi olan İkizler burcuysan, partnerinle paylaşımlarınızın eskiye göre çok fazla azaldığını fark edeceksin. İlişkinizi hareket katmak için küçük bir kaçamak yapmak isteyebilirsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı girişim hikayeleri ve örneklerini araştırabilirsiniz. Kendi hayatınıza yapacağınız uyarlamalar size yeni fikirler de verebilir. Kesinleştirmeden konuşmamalı, emin olmadan heyecana kapılmamalısınız. Bugünü incelemeye ayırın. 

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında para ve harcama konusunda sizi duygusal açıdan meşgul eden durumlar ya da hassasiyetler söz konusu olabilir. Öğleden sonraki saatlerde daha fazla hareket görüşme ve iletişim dikkat çekiyor.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgilendiğiniz ve bilgilendikçe başkalarına da yardımınızın dokunduğu bir gün olabilir. Kendinizi bazı konularda insanlardan üstün hissedebilirsiniz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ani kararlar almamalı ve ani tepkiler vermemelisin. İçinde bulunduğun arkadaş grubunda bazı fikir ayrılıkları ve gerginlikler yaşanabilir. Ancak bu durumlara hızlı tepki vermek seni daha da üzecek. O yüzden sakin kalmakta fayda var.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugünkü etkiler beklenmedik iletişim ve ulaşım sorunlarına işaret ediyor. Kendinizi merkeze almak iyi bir fikir ancak program değişiklikleri sizi biraz yoldan çıkarabilir. Şimdi insanlara ne kadar yakınlaşmak istediğinizden emin olmayabilirsiniz veya yanlış anlaşılmış hissedebilirsiniz. Daha fazla özgürlüğe ve alana ihtiyaç duyduğunuzu fark edin. Gün daha fazla öngörülebilirlikle ilerliyor ve rahatınızı, güvenliğinizi ve içsel refahınızı artıracak aktiviteler için iyi bir zaman olabilir. Ne olursa olsun, hayatın size sunduklarıyla çok şey yapabileceğiniz bir gün.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir vehayatınızda otoritelerde anlaşabilirsiniz. Ayrıca kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili de şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 56' 14" R
Ay
Yengeç
25° 26' 21" R
Merkür
Akrep
15° 36' 11" R
Venüs
Yay
07° 18' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 59" R
Satürn
Balık
13° 08' 13"
Uranüs
Boğa
26° 12' 35"
Neptün
Balık
27° 40' 06"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Terazi
12° 54' 03"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>