İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gerçeklerle Yüzleşiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, herhangi bir adım atmakta zorlanmayacaksınız. Duygularınızı açıkça ifade etme şansınız da var. Dengeli olabildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanızın da zor olmayacağını bilmelisiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Karmaşıklıktan uzak durmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanızın genel olarak çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebilirseniz, her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi her açıdan daha enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Olumlu etkiler alabileceğiniz bir süreçtesiniz ve bu da her türlü sorunun yavaş yavaş geride kalabileceği anlamına geliyor. Kişisel sorunlarınızı da artık çözüme kavuşturmalısınız. Sıkıntılar ne kadar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceğinize inanmanız gerekiyor.

3 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendinizi daha iyi anlamanız ve duygusal olarak denge bulmanız önemli olacak. Bu süreçte meditasyon, yoga veya benzeri rahatlama tekniklerinden faydalanabilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan İkizler burcuysanız, partnerinizin sürekli sorumsuz tavırlar sergilemesi sizi ayrılık kararı almaya itebilir. Çok çabalasanız da karşınızdakinin değişmeyeceğini fark ediyorsunuz. Her derdine koştuğunuz arkadaşlarınızın sizi arayıp sormamasına canınız sıkılıyor. Zaman geçtikte herkesin gerçek yüzünü görüyorsunuz.

3 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Samimi olduğunuz birkaç kişinin olması sizin için yeterli olacaktır. Kendinizi her masada olmanız gerektiği konusunda kandırmayın. İhtiyaçlarınız ve anlatabilecekleriniz ölçüsünde bir düzenek kurmak, hayatınızı daha yaşanabilir hale getirebilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda yeni şeylere başlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir. Huzursuzluk yaratan durumlara dikkat etmelisiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi her zaman bir adım iyiye taşımak zaten hevesli olduğunuz bir alan olduğu için doğal becerileriniz de sizler için bu noktada yol gösterici olacak.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularını kontrol etmeye çalışırken daha dikkatli olmalısın. Çevrende gelişen olaylara vereceğin tepkilerin duygularını kötü etkilememesi için daha dikkatli olmalısın. Mantıklı düşünmeye her zaman daha çok önem vermelisin.

3 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygu ve ihtiyaçlarınızla aktif temas halinde olmanızı sağlıyor. Eski bir soruna yaklaşmanın farklı yollarını arayabilir ve de bulabilirsiniz. Günün ilk yarısında zihinsel kopuklukların ortaya çıkma eğilimi olabileceğinden önemli bir şey hakkında konuşmadan önce iki kez düşünmek en iyisidir. Bugün ilerleyen saatlerde bir projede veyaçabasında ilerleme kaydetmek için yanınızda iyi bir enerjiniz var. Hayatınız üzerinde biraz daha fazla kontrole sahip olma arzusu motive edici bir faktördür ve somut sonuçlara duyulan ihtiyaç, öz disiplininizi geliştirir.

3 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeniiçin başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün takıntılısınız.

3 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

3 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatınız, ürettiklerinizle ilgili güzel ticari fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Günün para konularında şanslısı sizsiniz. Size harika bir gün dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda canlanma var. Eski beraberliğinizi unutmadınız fakat bugün bir tanıştırılma olayında her şey değişecek. İş alanında yeni pozisyonlar ve iyi bir kariyerle ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak. Değişen koşullara ayak uydurmanız gerekiyor. Kendinizi rutin düzenden kurtaracak yeni gelişmelere sırtınızı dönmeyin. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeniz gerekiyor. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>