İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sinirlisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki kontrolü elinizde bulundurmayı amaçlayacaksınız. Kararsızlık yaşadığınız konularda olur olmadık adımlar da atma ihtimaliniz var. Birlikteliğinizde huzursuzluk yaratabilecek yaklaşımlarda bulunmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Mesleki sorumluluklarınızı ve size verilen görevleri hızlı bir şekilde halletmeye çalışacaksınız. Kendinize olan güveninizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca, geçen günlerden kalan işlerinizi de gün içerisinde tamamlamalısınız. Tamamen hedefinize kilitlenmeniz gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili konularda kontrolü elinizde bulundurmayı arzulayacaksınız. Kararlılık ortaya koyabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Sizinle uzaktan ilgisi olan kaynaklardan da gelir elde edebilirsiniz. Biraz rahatlama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde yapıcı adımlar atarak küslükleri sonlandırabilir ve çevreniz üzerinde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Yeni projelere atılarak duygusal ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanabilir, güvenli ve sevdiğiniz seçenekler sayesinde rahatlayabilirsiniz. Eğitim, ulaşım ve evrak süreçlerinde dikkatli ve tedbirli olmanız, olası aksaklıklardan kaçınmanızı sağlar.

4 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin yüksek olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizde anlayışlı ve uyumlu bir tutum sergilemeniz olumlu sonuçlar getirebilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve içgüdülerinize güvenin. Özelliklehayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma aşamasında olan İkizler burcuysan, karşındaki kişiyle mal paylaşımı konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sinirlerine hâkim olmakta zorlanacaksın. İletişim odaklı biryapıyorsan, son günlerdeseyahatlerin artabilir. Bu döngüde kendine vakit ayırmakta zorlanabilirsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay yakın çevreniz ve ailevi konulara daha fazla hareketlilik getiriyor. Ancak fiziksel açıdan da sizi yoran ya da meşgul eden konular olabilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi açıdan bolluk içerisinde olsanız da partner ya da ailenizdeki kişilerin baskıları onlarla iletişiminizi yeniden sorgulamanıza neden olabilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kırılgan egolara zarar vermeden başkalarına yol göstermeği öğrenin. İnsanlar kişisel eylemlerinizi takdir edecek ve işbirliği yapacaklardır. Siz "takım" durumunda diğerlerini yönlendirmekte ustalaşmışsınız.

4 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zekanız, içgörünüz veya yaratıcılığınız için takdir veya şöhret kazanabilirsiniz sevgili İkizler. Bağlantılar kurmanın ve aynı anda rahat bir bağımsızlık seviyesini korumanın zamanı olabilir. İletişiminize daha fazla dikkat etmenin arkadaşlarınızla ilişkinizi güçlendirebileceği konusunda doğru bir his edinebilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerdeki etkiler, kararsız hissetmenize neden olabilir. Değiştiremeyeceğiniz konularda zaman ve enerji harcamaktan kaçınmaya çalışın. Eğer biraz uyumsuz hissetmek sizi iyileştirmeler yapmaya motive ediyorsa, o zaman şu anda harika bir formdasınız. İlerlemeyi görmek kolay olmayabilir ancak küçük adımlar önemlidir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Tepkisel davranışlarına da hedefsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz

4 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 55' 24" R
Ay
Yengeç
25° 15' 38" R
Merkür
Akrep
15° 34' 56" R
Venüs
Yay
07° 17' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 01" R
Satürn
Balık
13° 08' 14"
Uranüs
Boğa
26° 12' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 08"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 49"
Lilith
Terazi
12° 53' 57"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>