İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sakin olmalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. Abartılı yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Tüm tersliklerin, ilerleyen süreçlerde size olumlu olarak geri dönüş sağlama ihtimali var. Nedenler üzerinde etkinlik göstermeniz gerekiyor.

Maddi olarak kendinizi çok daha kuvvetli hissetmeye başlıyorsunuz. Olumlu etkiler aldığınız bu süreçte her şey daha iyiye gidebilir. Tek yapmanız gereken, gereksiz harcamalardan uzaklaşmak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizin sizi görmediğini düşünebilirsiniz. Peki siz görünmek için ne yaptınız? Hayatınızı olağan bir akışın içinde sürdürmeye, birilerinin müdahalesine bırakmaya devam etmemelisiniz. Bugün duygularınıza kulak verin; yarın, zihninizde yeni ve ilham verici düşüncelerin filizlendiğini fark edeceksiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcu olarak iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Zihinsel olarak üretken ve yaratıcı olabileceğiniz bir gün olacak. Fakat dikkatinizi dağıtabilecek pek çok farklı konu olabilir, bu yüzden odaklanmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen gösterin. Ayrıca, önemli kararlar almadan önce detayları iyice gözden geçirmeniz faydalı olacaktır.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel ve mental olarak yorulduğunun sende farkındasın, evde yalnız kalmanın hayallerini kuruyorsun. Gün içinde kendinle baş başa vakit geçirmek istiyorsun. Güzel bir film ve kahve eşliğinde geçecek sakin bir gün seni bekliyor. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili sorunlar çözüme kavuşabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınız renklenirken, ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Kariyerinizde ilerleyebilir, hatta çocuk sahibi olmak gibi önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Güçlü kişilerle ilgili konular sizi zorlayabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularda arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilir ancak bu süreci üçüncü şahısları araştırma odaklı kullanmak isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve kendi halinizde kaldığınız zamanlardaki düşünceleriniz diğer zamanlara nazaran daha kalıcı olabilir. Bugün o düşüncelerinizin ne olduğunu listeleyin. Çünkü hayat her zaman arkada, kendi halinizde kalmanızı beklemeyecek ve adım atmanız için sizi cesaretlendirecek bir gelişme sunacaktır.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün planlarınızda bir ayarlama gerektiren beklenmedik bir gelişme olabilir. Son zamanlarda daha iddialı, cesur ve muhtemelen aceleci oldunuz. Anlık tepkilerinizi incelemeye çalışın çünkü ruhunuzdaki yaralı alanları açığa çıkarabilirler. Daha fazlaüstlenmenin şu anda neşeyi çoğaltmak yerine hayatınıza stres katma eğiliminde olduğunu unutmayın, bu yüzden işleri basit tutun. Gün hayatınızı daha konforlu, rahat ve güvenli hale getirme arzusunu harekete geçiriyor.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınıza odaklanacağınız bir gün. Uzun zamandır çözülemeyen konular bugün çözüme kavuşabilir. Beklediğiniz haberler bugün gelebilir. Yeni fikirlere açık olmanız yeni başlangıçları da beraberinde getiriyor. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk veya eğlence gibi hayatın keyifli alanlarında önünüz açık olacak. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün aşkla çok fazla ilgileneceksiniz. Aşkı bulmak için fazla çaba sarf etmenize gerek yok çünkü aşk sizi bulacak. Orijinal fikirlerinizhayatınızda hiç ummadığınız bir yükselmeye yol açabilir. Çevrenizin baskıları sonucu değişmeye çalışmayın. Her anlamda doğru yolda ilerliyorsunuz. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>