İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlgilisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak ufak tefek gerginlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişi veya kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmanız gerekiyor. Tek başınıza hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya ihtiyacınız var.

Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumu gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Sınırlara uygun adımlar atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz ve iletişiminiz ön planda olabilir. Dinamik ve enerjik bir ruh haliyle arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Zihinsel olarak aktif olabilir ama dinlemeyi de ihmal etmemelisiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkizler, bugün dikkatinizi finansal konulara yöneltmeniz gerekebilir. Parasal konularda daha dikkatli ve planlı hareket etmek başarıyı getirebilir. Aynı zamanda duygusal konularda da bazı gelişmeler yaşanabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi güçlendirebilir ve olumlu etkileşimler yaşayabilirsiniz. Bugün, hayatın size getirdiği fırsatları değerlendirmek için doğru zaman olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinin dağınıklığı artık seni rahatsız etmeye başlıyor. Bugün evini dip köşe temizliyorsun. Kullanmadığın eşyalarını ihtiyaç sahiplerine vermek isteyebilirsin. Çocukları olan İkizler burcuysan, onların gelişimini destekleyecek oyunlar alabilirsin. Onlar ile ilgilenmek seni ruhsal olarak fazlasıyla rahatlatıyor.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların farklı düşünceleri olabilir. Herkes herkesi desteklemek zorunda değildir ancak siz saygı duyarken size saygı duyulmadığını öğrenebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve kararlar öncesinde, bu duyumları da dikkate almanızda fayda var.   

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde daha fazla hareket ve görüşme içinde olabilirsiniz. Ancak hızlı bir sonuç almanız pek kolay olmayabilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız açık olsa da enerjisine ulaşmanızın zor olacağı bir gün olabilir. Aile ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canınızı sıkabilecek her türlü olumsuzluktan uzak durmalısınız. Karmaşadan uzak durabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri lehinize çevirebildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile içi ilişkilerde ve yakın bağlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde daha fazla destek görebilirsiniz. Belirsizlik yaşadığınız bir konuda ilerleme kaydetmeniz mümkün. Ayrıca eski hobilerinizi canlandırmak ya da yarım kalan projelerinizi tamamlamak için de uygun bir zaman. Yaratıcılığınızın artacağı ve iç dünyanızla daha güçlü bir bağlantı kuracağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi doğru ifade etme ve romantik ilişkilerde başarı elde etme şansınız yüksek.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni anlaşma ve sözleşmeler için uygun bir gündeşiniz. Özgüveninizi ve pratik zekanızı ön plana atarak daha büyük işler başarabilirsiniz. Dileklerinizin gerçekleşeceği, hayallerinize bir adım daha yaklaşabileceğiniz bir gün. Şanslısınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olan ilişkinizde gerçekleri arama, görme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu nedenle küçük ayrıntıların, küçük tespitlerin zararlı etkilerinden uzak durmanızda yarar var. Duygusal ve aşırı ciddi yaklaşımlarda bulunmayın. Başkalarının kararlarınızı etkilemesine de izin vermeyin. İşle ilgili yeni beklentileriniz var ama pek mutlu değilsiniz biraz pozitif düşünmelisiniz. Kendi kendinizi engellemeyin. Kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>