İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tecrübelisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha yoğun hissedeceksiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sinirli davranışlar ortaya koyduğunuz sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var.

Engel teşkil edebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermenin yollarını aramalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece istediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacak. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır ertelediğiniz işlere başlayıp tamamlayarak rahatlayabilir, yeni fırsatlara yelken açabilirsiniz. Gelirinizi arttıracak konularla ilgilenmenizde fayda var. Teknolojik gelişmeleri takip ederek kendinizi geliştirecek ve sosyal çevrenizi genişleteceksiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün belirsizlikler ya da kararsızlıklar sizi rahatsız edebilir. Ancak içgüdülerinize güvenerek bu durumları aşmanız mümkün olabilir. Diğer insanlarla iletişiminizde açık olmaya özen göstermelisiniz. Duygusal paylaşımlarınızda da temkinli olun, karşı tarafın hislerine değer vermek önemli olacaktır. Bugün kendinizi ruhsal anlamda dengede tutmaya çalışın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun yıllarıdır aynı sektörde çalışan İkizler burcuysan, yakın bir arkadaşınınteklifiyle kendi işini kurmak isteyebilirsin. Sektörde tecrübeli olman seni bir nebze olsun rahatlatıyor. İlişkisi olmayan İkizler burcuysan, gideceğin kafe yeni tanışacağın bir kişi seni heyecanlandırabilir. Bu kişiyi daha yakından tanımak isteyeceksin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde ve grup aktivitelerinde yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Kişisel projelerinizde ve hedeflerinize ulaşmada güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konularında başarılı olabilirsiniz; şansınızı denemek için arayışlara ve görüşmelere odaklanın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanırsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde hayalperest olabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla alakalı uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular bugün gündeme gelebilir. İş yerinizde yaşadığınız belirsizlikler bugün çözüme kavuşmayabilir. Sorunu dışarda aramak size zaman kaybettiriyor. Kendinize dönmek çözüm olacaktır.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konularda kendinizi fazlasıyla aktif hissedeceksiniz. Etkin yaklaşımlar ortaya koyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Meraklı kişiliğiniz sayesinde yeni şeyler de öğrenmeye hazırsınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün eğlenmenin ve içsel ihtiyaçlarınızı ifade etmenin zamanı geldi. Oldukça ödüllendirici ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi göstermenin ve özel birine olan güveninizi ifade etmenin tam zamanı. İnsanlar bugün size çekiliyor. Birisi sizi kendi kişiliğinizin daha derin seviyeleriyle veya ilginç fikirler, düşünceler, yaşam tarzları ve bakış açılarıyla tanıştırabilir. Anlamlı ve karşılıklı olarak faydalı anlaşmalar yapmak için iyi bir zaman. İkna becerileriniz sadece ortalamanın üstünde değil, zirvede ve yaratıcı.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldığınız kararların arkasında sağlam bir şekilde durmanız gerekiyor sevgili ikizler. Ne istediğinize karar verin. Üzerinize vazife olmayan sorumluluklar üstlenmeyin. Gelecek planlarınızla alakalı derin ve detaylı düşünmek için harika zamanlar...

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Seyahat, eğitim konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz hep yanınızda ve gelecekte de hep yanınızda olacak. İçinde olduğunuz boşluk sizi yeterince kötü etkiledi ve korkularınız hareketlerinizi bile kısıtladı. Yeni bir şeylere başlamak istiyorsunuz fakat insanların ne diyeceklerini düşünmeniz sizi engelliyor. Bu günlerde profesyonel konularla uğraşmamalı ve kendinize biraz zaman tanımalısınız. Kendinizi hala bir milyoner gibi hissedebilirsiniz fakat altından kalkamayacağınız bir harcama yapmayın. İlerde sıkıntıya gireceğinizi bile bile harcama yapmak mantıklı olmaz.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>