İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hislerine Kulak Vermelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda aldığınız ve alacak olduğunuz kararları net olarak ifade etmeye çalışın. İlişkinizin gidişatı sizi şu an için pek memnun etmiyor olsa da üstesinden gelme şansınız. Enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın.

Çabalarınızın karşılığını almakta zorlanmayacaksınız. Gerekli olan adımları atma arzunuz bir hayli fazla. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Maddi anlamda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Olabilecekler üzerinde etkinlik göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin güçleneceği bir gündesiniz. Bağlarınızı güçlendirmenin tam zamanı. Eğlenceli kişiliğiniz dikkatleri üzerinize çekmenize sebep oluyor. Uzun zamandır sorun yaşadığınız kişilerle varsa bugün pozitif gelişmeler olabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, İkizler burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün ilham kaynaklarınızı keşfetmek için harika bir gün olabilir. Zihniniz açık ve yaratıcı bir şekilde çalışacak, bu da size yeni fikirler ve perspektifler getirebilir. İletişim becerileriniz sayesinde etrafınızdaki insanlarla daha kolay anlaşabilecek ve iletişim kurabileceksiniz. Kendinizi özgür ve esnek hissedeceğiniz bir gün olacak. Bunun keyfini çıkarın!

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerine titizlikle güvendiğin bir gün yaşayacaksın. Eğer çevrende samimiyetini sorguladığın kişiler varsa, düşüncelerinin doğru olduğunu fark edebilirsin. Fazla yağlı gıdalardan uzak durman gereken bir gün. Sağlık sorunlarınla ilgili kafanı kurcalayacak gelişmeler yaşayabilirsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler eğitsel konular ve zihinsel açıdan sizi meşgul edebilecek imkanlar var. Başkalarından ilginç şeyler öğrenebilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verdiğiniz sözleri tuttuğunuz ve başkalarıyla çok fazla haşır neşir olmadığınız bugünlerde iç potansiyel ve başarılarınızı ortaya çıkartmaya yönelik olabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yorucu zamanların neden bu şekilde olduğunu düşünmelisiniz. Sorumluluklarınız ve bunun dışında kalan konulara, insanlara ne kadar vakit ayırdığınızı gözden geçirmenizde fayda olabilir. Bir şeyleri zorlamadığınızı düşünerek sorunlarınızdan kaçmak yerine hem işinize hem de insan ilişkilerinize zararı dokunan davranışları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar kendinizi ifade etme biçiminize özellikle ilgi duyabilirler, sevgili İkizler. Baskıdan ve yargıdan uzak iletişimlere olan ihtiyaç bugün güçlü ancak etkileşimlerinizi etkileyebilecek bazı küçük gerginlikler de var. İçgüdülerinizle hareket etmek her zamanki kadar basit değil. Bu, büyümenizi engelleyen yaşam unsurlarından kurtulmanıza yardımcı olan bir dönemin başlangıcıdır. Sırların ve sahte davranışların ağırlığından kurtulduğunuzda, kendiniz olmakta daha özgür olursunuz. Son olayları ve değişiklikleri işleme ve işleri geride bırakma hislerinizle başa çıkma eğilimindesiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman,veriminiz azalıyor. Üst düzeyde yön verecek farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevrenizle, kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler biraz katı olabilir. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar meydana gelebilir. İlişkilerinizdeki seçimlerinizde sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Dikkatli olun! Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp çevrenizdekilerle tartışmayın. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>