İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluk Sahibisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorun ya da sıkıntılar ile karşılaşma ihtimaliniz var. Lehinize çevirmeniz gereken bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve mutlaka elinizden geleni yapmalısınız.

Mesleki olarak daha kontrollü ilerlemeye çalışın. Fikirlerinizin karşılık bulmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Etkin adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal konularda yaşanabilecek sorunlara tahammülünüz hiç olmayacak. Bu nedenle, sınırlar üzerinde daha etkin yaklaşımlar ortaya koymaya çalışmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi sorumluluklarınız ve kariyer hedefleriniz arasında denge kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ev vehayatınızdaki yükleri yönetirken, kişisel hedeflerinize odaklanmanın yollarını da bulabilirsiniz. Size zor gelenin, mecburiyet hissettirenin aslında tepkilerinizi ve bakış açınızı değiştirememek olduğunu anlayacaksınız.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, İkizler burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün, iletişiminizin güçlü olduğu bir gün olabilir. Fikirlerinizi karşınızdakilere net bir şekilde ifade edebilir ve etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Ancak, dikkat dağıtıcı unsurlara karşı biraz savunmasız olabilirsiniz. Planlarınızı korumak ve odaklanmak için gereken çabayı göstermelisiniz. Ayrıca, ani kararlar almadan önce durumu iyice düşünmekte fayda var.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde sorunlar olan bir İkizler burcuysan, partnerinle empati yaparak sorunlarınızı daha hızlı çözebileceksiniz. Güzel bir organizasyon yaparak sevgilinle keyifli vakit geçirme planları yapabilirsin. İş hayatında fazla detaycı olman hızı yavaşlatabilir. Sorumluluklarına odaklanmak isteyeceksin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekçi olmayan planlardan vazgeçip, hayatınızı zorlaştıran şeyleri bırakın. Becerilerinizi geliştirmeye ve yeni şeyler öğrenmeye odaklanmak içsel huzurunuz için önemlidir. Paylaşım ve iletişimde dikkatli olmak, farkında olmadığınız ama yaklaşan krizlerin önüne geçebilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı verdiğiniz kişiler sizlerin tavırlarını destekleseler de kararınızı sezgileriniz ile verin. Kariyer bağlamında başarılı olabilmek için konsantre olmalısınız.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önyargılarınızı, kalıplaşmış düşünce ve ilişki tarzlarınızı kırmak zorlaşabilir. Bugün zoru başarmak konusunu düşünmelisiniz. Kendinize, karşılaştığınız olumsuz durumları değerlendirirken çözüme mi yoksa kendi kriterlerinize göre mi seçim yaptığınız konusunda dürüst olun.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, neyin gerçek olduğunu ve neyin abartıldığını görmek kolay değil sevgili İkizler. Bunun nedeni, durumlara ilişkin beklentilerinizin algılarınızla geçici olarak çakışması olabilir. Neyse ki gün ilerledikçe, coşkunuz artar ve iç görünüz güçlenir. Açık bir ruh hali ortaya çıkar ve kendinizi ifade etmeniz için size kapılar açılır. Sosyal konular için güçlü bir zamandır ve sizi mutlu eden, heyecan uyandıran bir konuşma, iyi bir haber veya bilgi olabilir. İnsanlarla olan bağlantılarınız büyük bir hızla büyüyebilir. Fikirleriniz ve planlarınız olumlu karşılanır.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili ikizler, bugün üzerinizde bir gerginlik var. Kendinizi fazla yormayın ve ağır sporlardan kaçının. Tutamayacağınız sözler vermeyin, yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Taşınma, yer değişikliği konuları gündemde olabilir. Yakınlarınızdan yardım isteyin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile konularındahayatınızdan dolayı bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayat şimdi sizin için pembe görünmeyebilir, ama muhtemelen sizin istediğiniz durumdan daha iyidir. Negatif bir tutum eylemleri zayıflatmaktadır. Güven eksikliğiniz sizin için kısır döngü oluşturuyor. Kendi ayaklarınız üzerinde durun, güçlü olun, ancak sadece yapmanız gerekenleri yapın. Tam bir tıbbi muayene alın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 55' 49" R
Ay
Yengeç
25° 20' 60" R
Merkür
Akrep
15° 35' 34" R
Venüs
Yay
07° 18' 22" R
Mars
Yengeç
25° 41' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 00" R
Satürn
Balık
13° 08' 14"
Uranüs
Boğa
26° 12' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 07"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Terazi
12° 54' 00"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>