İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gelişiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Her şey istediğiniz gibi ilerlerken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor.

Mesleki olarak beklenmedik sorun ya da sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz var. Sizi amaçlarınızın dışına çıkartacak çok fazla sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ancak yine de zorluk yaşamayacaksınız. Sınırların bilincinde olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve ailevi konular ön planda olabilir. Evdeki düzenlemeler ve aile üyeleriyle yapılacak sohbetler, bazı taşların yerine oturmasını kolaylaştırabilir. Tek başınıza mücadele etmeye çalışmayın, çevrenize baktığınızda tek başınıza olmadığınızı anlayacaksınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcunu etkileyen enerjiler, iletişim yeteneklerinizi daha da geliştirmenize olanak sağlayabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizde esnek olmalı ve karşılıklı anlayışı artırmaya çalışmalısınız. Aynı zamanda, esnek olmak ve değişimlere hızlı uyum sağlamak önemli olabilir. Ruhsal ve zihinsel olarak kendinizi keşfetmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, kendinden yaşça büyük birine karşı farklı duygular beslediğini fark edebilirsin. Artık duygularını kontrol etmekte zorlanıyorsun. Sosyal medyada geçirdiğin vakti kendini geliştireceğin alanlarda kullanmak isteyebilirsin. İnternetten kişisel gelişim videoları izleyebilirsin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalıştığınız kadar harcamak, yorulduğunuz kadar dinlenmek isteyebilirsiniz. Tatil ve eğlence sektörünün, sosyal medyanın ışıltısına kapılarak kendinize bir plan oluşturabilirsiniz. Gerçekte ne istediğinizi, sizi neyin mutlu edeceğini bilmeden, düşünmeden yapacağınız hiçbir plan günün sonunda sizi rahatlatmayacaktır; kendinizin farkında olun.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Kişisel konularınızda dağılmalar olabilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün duygusal yönden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aldanmalara açıksınız. Kararlarınızı dikkatli alın.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili verdiğiniz kararlara sadık kaldığınız taktirde olaylar istediğiniz düzlemde ilerleyecektir. Kendinize zaman boşlukları yaratmaya çalışın.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizde tuttuğunuz her şeyi dışa vurmak için fırsat kollamamalısınız. Bugün kendinizi serbest bırakın ve her şeyin nasıl ilerlediğini, nereye yol aldığını anlamaya çalışın. Anlık bir öfke yerine doğru nedenlerle doğru şekilde yapılan bir iç dökmesi sizi daha uzun süreli rahatlatabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle rahatlamanızı veya duygusal ihtiyaçlarınızı destekliyor sevgili İkizler. Ayrıntılar konusunda net olmasanız bile kişisel planları tartışmaktan hoşlanabilirsiniz. Nitekim konuşma veya öğrenme deneyimleri için ihtiyaçlarınızı karşılamak için de uygun bir konumdasınız. Bu, yeni bilgi ve deneyimlere açık olmanın yanı sıra, bazı gerçekler eksik olabileceğinden işleri gayriresmî tutmanız ve sonuçlara varmaktan kaçınmanız gereken bir zamandır. Yine de özellikle çözülmemiş ilişki meselelerine çok fazla dikkat verdiğinizde, aileyle veya aile hakkında yapılan konuşmalar açığa çıkarıcı ve ödüllendirici olabilir. Yargılayıcı olmama ve bir zamanlar sizi rahatsız eden bir sorunu daha olumlu bir ışıkta görme zamanı.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularıyla ilgili yeni başlangıçlar peşindesiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı ve size farklı konularda başarı sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız. Ertelediğiniz işleri bir an önce tamamlamalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal zekanız çevreniz tarafından hayranlıkla karşılanıyor sevgili ikizler. Yine de biraz durulmanız gerekiyor. Bu kararsızlık ve değişkenlik size hayranlıkla bakan gözlerin bir süre sonra güvenini sarsabilir. Ne istediğinize karar vermeden kendinizi ortaya atmamalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyor ve özel kazançlarınızı kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>