Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile aranda daha güzel bir iletişim yaşanabilir bugün. Kendini ifade etmek için çok zorlanmayacaksın. Karşındaki insan ile anlaşabilmek aranızda güzel bir uyumun ve aşkın doğmasına vesile olabilir.

Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yerde ve girmeniz gereken ilişkilerde yabancılık çekeceğiniz endişenizi şimdiden yok etmeniz gerekiyor. Kotardığınızbağlantıları size öncelikler veriyor.

Maddi konularda dünkü fikirlerin bugün içine sinmeyebilir. Bazı şeyleri değiştirmek ve daha farklı adımlar atmak isteyebilirsin. Parasal konularda daha farklı düşüneceğin bir gündesin.

Kendine odaklanman ve sana neler iyi geliyorsa onları öncelik olarak alman sana daha iyi gelebilir. Bugün kendi isteklerine ve kendi sağlığına önem vermelisin. Sana iyi gelen egzersizlere odaklanmak daha iyi olabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dış görünüşünden emin olamayabilirsin. Etkilemek istediğin insanlar varsa bunu dış görünüşün ile yapmayı denemek seni gerebilir. Kendine olan güvenini arttırmak için zihnini boşaltmak ve daha önemli mevzularla ilgilenmek sana daha iyi gelecek.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları,bugün enerjik ve cesur olabileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi belirleyin ve cesur adımlar atın. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlara etki edebilirsiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çarpıcı bir gerçek ile karşı karşıya kalmak durumunda kalabilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan onları teknolojik aletlerden uzak tutmak isteyebilirsin. Sorumlulukların bilincinde olmak kendini daha olgun hissetmene yardımcı oluyor. İş yerinde farklı fikir ve çalışma yöntemlerini önemsiyorsun. Kendini bu konuda güncelleyebilirsin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda baskın gelen duygunun ya da davranışın ne olacağına karar vermelisiniz. Bu sizi yanlış ilişkiler kurmaktan koruyabilir. Bireysel alanlarınızda en iyi şekilde ilerlemek istiyorsanız bırakmakta zorlandığınız konuları tespit edip bunlara yoğunlaşmalısınız.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrenin size verdiği güzellikleri kabul edip taktir etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Mesleki konularda araştırmacılığınız ön plana çıkacak.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yazı işleriyle daha çok meşgul olman mümkün olabilir. Yapman gerekenleri ertelememek ilerisi için daha çok boş zaman yaratmanı sağlayacak sana. O yüzden yapılması gerekeni zamanında yapmak senin için daha iyi olabilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, hayallerinizi gerçekleştirmek ile maddi ihtiyaçlarınız arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorsanız, bugün size gerçekten hak ettiğiniz şey hakkındaki içsel konuşmanızın bir kontrole ihtiyacı olabileceğini söylüyor. Büyük şeyler diliyor ama bu süreci nasıl yöneteceğiniz konusunda içten içe endişe mi duyuyorsunuz? Belki de hayallerinizin hala biraz uzak gelmesinin nedeni budur. Üzerinde çalıştığınız başka herhangi bir şey için aynı durum geçerli olabilir. Stresinizin arka planda kalmasına izin verin ve bunun yerine kendinizi hayallerinizi destekleyecek becerilerle donatmaya odaklanın ve ilerlemeye devam edin. Farkına bile varmadan, hayatınızdaki bir sonraki aşamayı yaşıyor olacaksınız.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duygularıyla, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissediyorsunuz ve bu sizin hatanız... Beklentilerinizi artık gündeme getirmelisiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç, bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili veya yanınızda çalışanlarla ilgili aksilikler gerçekleşebilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz.Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. Bugün, sosyal yaşamınızda aktivite hızlanması gözleniyor ve arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 09' 14" R
Ay
İkizler
03° 35' 35" R
Merkür
Başak
23° 15' 37" R
Venüs
Terazi
29° 29' 14" R
Mars
Yengeç
10° 21' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 56"
Satürn
Balık
14° 56' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 28' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 48"
Chiron
Koç
22° 11' 26"
Lilith
Terazi
09° 26' 51"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 22/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>