Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygusal Anlar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye güzel sürprizler yapmak aranızda daha güzel bir uyum yaratabilir. Bazı fikirlerin senden çıkması karşı tarafı daha mutlu edecek bugün. O yüzden güzel jestler düşünmeye başlamalısın.

Bu gün köklü değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Bu çok da gerekli. Değişecekler sıralamasında ilk sıraya yakışan sizdiniz ama madem ki sonunda silkelendiniz, demek ki bir şeyleri kavradınız. Bu operasyonun size ilerdeki kazançları yaptığınız dokümanlardaki kadar olmayacak. Biraz geç davrandınız çünkü.

Bugün parana sahip çıkmak ve daha sonrası için kendine bir şeyler ayırmak daha iyi olabilir. Yarını düşünerek hareket edecek ve daha doğru kararlara varacaksın bugün. Parasal konularda kendini zorlamamalısın.

Stres ve yorgunlukları üstünden atmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Kendine vakit ayırmak ve daha güzel şeylere odaklanmak kafanı boşaltmana yarayacak. Esneme hareketleri ile vücudunda biriken negatif enerjiyi de atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine olan güvenin, sevdiklerin tarafından güzel bir şey olarak kabul edilse de diğer insanlar tarafından küstahlık olarak adlandırılabilir. İnsan ilişkilerini dengede tutmak için çaba göstermen gerekecek bugün.

18 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün hızla harekete geçirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İçinizdeki tutkuyu ortaya çıkarmak için harekete geçmek için iyi bir gün olabilir. Ayrıca, ilişkilerinizde de cesur adımlar atabilir ve duygusal bağlantıları güçlendirebilirsiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissediyor olman evde vakit geçirmene sebebiyet veriyor. Arkadaşlarının tekliflerini nazikçe geri çeviriyorsun. Daha önce izlemeye fırsatın olmayan filmleri izleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan aklına eski sevgilin gelebilir. Duygusal olarak yaşadığın hareketlenme seni onu aramaya itiyor.

18 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışırken hızlı olup sonuç almak istediğinizde bu beklentide olabilirsiniz. Eğer kalıcı bir sonuç istiyorsanız bu noktada sakin kalmayı ve doğru yerde beklemeyi bilmelisiniz. Net ve anlaşılır olan her şeyin sizinle kalacağını anlayacağınız bir gündesiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşam enerjiniz yükseliyor. Hayattan dolu dolu keyif alırken, bir taraftan da çocuklarınıza karşı oldukça verici olabilirsiniz. Onların beklentileri doğrultusunda yeni paylaşımlar üretebilirsiniz. Spora olan ilginiz bu dönem sizi harekete geçirebilir. Bu yöndeki yetenekleriniz hobi olarak yaşamak size keyif verecektir. Aşk ilişkilerinde daha bağımsız etkiler altındasınız.

18 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda kontrol elinizde olacak ancak bu kontrol ve sorumluluğu yönetmek hususunda kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya hızlı başlaman mümkün bugün. Vaktinin çoğunuiçin ayırman gerekebilir hatta. Detaylara fazla takılmamak, yapılacak işler içinde kaybolmanı engelleyebilir. Bugün haftanın nasıl gideceğine kendin karar verebilirsin.

18 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aileye özel bir odaklanma getiriyor. Sizi ev cephesinde kendinizi ifade etmenin yeni yollarını bulmaya teşvik eden alışılmadık veya önceden gömülü arzular ortaya çıkabilir. Geçmişten bir şekilde, özellikle duygusal seviyelerde ve ev ya da aile yaşamınızla kurtulabilirsiniz. Sizi geride tutan durumları arkada bırakmak için harika bir zaman olabilir. Bu, ev dünyanıza, güvenlik ve aidiyet duygunuza, köklerinizi anlamanıza, yakınlık ve savunmasızlık konularına özel bir ilgi gösterme dönemidir. Bu sıralar yaşam koşullarınızı iyileştiriyorsunuz ve duygularınızla temasa geçiyor, onlardan öğreniyorsunuz! Bunu kendinizle yeniden bağlantı kurma zamanı olarak düşünebilirsiniz. Bugün size evinizin sığınağınız olduğunu ve ona bu şekilde davranmanın önemli olduğunu hatırlatıyor. Bu konu üzerinde çalışmak, hayatın diğer alanlarının çiçek açmasına yardımcı olabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Bazı girişimleriniz, özgür davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

18 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, şu anda bilgelik ve objektiflik önemlidir. Dürüstlüğünü koru, güvenilir ve açık iletişime ihtiyaç duyulan bir zamandasın. Detoks yapabilirsin.

18 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

18 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 05' 59" R
Ay
İkizler
02° 48' 36" R
Merkür
Başak
23° 09' 26" R
Venüs
Terazi
29° 25' 10" R
Mars
Yengeç
10° 20' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 45"
Satürn
Balık
14° 56' 28"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 13"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 35"
Lilith
Terazi
09° 26' 29"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>