Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çözüme Hızlı Ulaşıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinize verecek olduğunuz önemin her açıdan belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Olumsuzlukların son bulmasını sağlamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak biraz daha toparlanmaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece sizin bildiğiniz bir şeylerin olması isteklerinizi karşılamayabilir. Bunları aktarabilmek, yaşayabilmek adına da bir çabanız olmalıdır. Çevrenize karşı tavırlarınızı bilginize yakışır şekilde düzenlemelisiniz. Yurtdışı uçuşları ve bilet işlemleri bugün gündeminizde yer bulabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün iletişim konularında güçlü olabilirsiniz. İş yerinde veya aile içinde açık ve net bir şekilde ifade etmek istediğiniz konuları dile getirebilirsiniz. Ancak agresif bir tavırdan kaçınmanızda fayda var.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları daha hızlı çözebilmek için bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğinizi fark ediyorsunuz. Yaşadıklarınıza farklı bir pencereden bakmak sizi çözüme daha hızlı götürecek. Evden çalışan Koç burcuysanız, önemli bir toplantı için çalıştığınız kuruma gitmeniz gerebilir. İş arkadaşlarınızla bir araya gelerek uzun sohbetlere dalacaksınız.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın tam ortasına gelip hala bir şeylerin yeterli olmadığını düşünebilirsiniz. İşinizi şansa bırakmamak adına sadece beklentilerinizi değil bu aşamada sizin yaptıklarınızı da değerlendirmelisiniz. Gözünüzü arkada bırakacak hiçbir işin ve insanın gününüze etki etmesine müsaade etmeyin.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde ani değişikler olabilir. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostunuzu düşmanınızı iyi belirlemelisiniz. Karamsar düşüncelerle dolu bir süreçten geçebilirsiniz. Derin düşünmenin size iyi gelmediği noktadasınız.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hoşlanmadığın bir insanın ziyaretine gelmesi seni şaşırtabilir. Onunla geçireceğin zamanda sinir olsan da sabırlı olmakta fayda var. Kırıcı davranışlardan uzak durmak sana artı değer kazandıracak. Sana değer katacak davranışlarda bulunmakta yarar var.

20 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güçlü görüş farklılıkları veya başkalarının sizin görüşünüzü görmezden geldiği hissi yaşayabilirsiniz ancak bu geçicidir. İşleri beklemeye alabilir, konuşmaları ve düşünceleri olumluya yönlendirmeye karar verebilirsiniz. Bu durum sorunlardan kaçınmakla ilgili değil; bunun yerine şu anda gerçekten değiştiremeyeceğiniz konularla zaman kaybetmemeyi seçiyorsunuz. Bugün arzularınıza doğrudan bir rota çizmeniz mümkün değilse, stratejiler geliştirin ve dolambaçlı yollardan kaçının. Şimdi oldukça yoğun ve hoş bir şekilde ciddisiniz. Bir girişime, projeye, hatta düşünceye derinlemesine dalmaktan büyük keyif alabilirsiniz.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Düşündüklerinizi uygulama konusunda beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjik, neşeli olarak güne başlıyorsunuz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda iletişime dikkat. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başladınız, fakat bu beraberlik hiç yeşermeyecek gibi. Çevrenizdeki dostlarınız, sert atışmalar, kırıcı sataşmalarla gelişen ilişkiyi aşka benzetemiyorlar. İşinizle ilgili endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Fakat mantıklı davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almasanız iyi olur. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 36" R
Ay
Boğa
19° 48' 15" R
Merkür
Başak
21° 28' 01" R
Venüs
Terazi
28° 18' 39" R
Mars
Yengeç
09° 49' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 43"
Satürn
Balık
15° 00' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 50"
Lilith
Terazi
09° 20' 26"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>