Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgüvenini Tazeliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Etrafındaki insanlar duygusal olarak ne beklediğini biliyor gibi gelebilir bugün. Ancak bu durum yanıltıcı olacak. Herkesin kendi içinde ikilemler yaşadığını kendine hatırlatmalı ve kendi üstüne gitmemelisin bugün.

Üretken birisiniz, bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Etrafındaki insanlara maddi konularda yardım etmek yerine kendi işlerine odaklanman daha iyi olabilir. Kendini düşünerek adımlar atman daha sağlıklı bir parasal duruma sahip olmanı sağlayacak.

Bugün duygusal yüklerin sana biraz ağır gelebileceği bir gün olabilir. Kendine vakit ayırmak ve içini sıkan mevzuları tek tek bir yola koymak isteyeceksin. Ancak gün içerisinde keyif alacağın konulara odaklanmak sana daha iyi bir enerji sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğin insanlarla aynı ortama girebilirsin bugün. Arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek enerjini yenilemene de fırsat verecek. Bugün keyifli etkilere kendini açmalı ve bol bol muhabbet etmelisin.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ailenizle kaliteli zaman geçirmek ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için ideal bir gün olabilir. İstikrarlı ve organize bir şekilde hareket etmek, hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetli olduğunuzu, sadece dile getirerek gösteremezsiniz. İfadelerinize, davranışlarınıza, sözlerinize yansıtmanız önemli olacaktır. Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalar çıkmazda olduğunuzu düşündüğünüz konuların çözümünü ortaya koyabilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Yaptığınız işlerde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızın etkisini hissettirmesi girişimlerinizde yardımcı olacak. İş hususunda başarılarınızın görmezden gelinmesi gerginleşmenize sebep olabilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcı yönünü güçlendirmek için yeni projelerde çalışmak isteyebilirsin. Kendini denemek için önüne değişik fırsatlar çıkabilir hatta. Bu fırsatlar sayesinde hayal gücünün sınırlarını zorlamak senin için ilginç bir deneyim olabilir. Sınırları zorlayabilirsin.

20 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size bedeninizle bağlantı kurmanızı söylüyor ve bu vesileyle ruhsal bir iyileşme de mümkün. Şimdi ayrıca bazı şeylerden vazgeçmek de önemli ve cesur bir adım olabilir. Son zamanlarda bir şeye veya birine tutunuyorsanız, ipleri biraz gevşetmek gerekebilir. Elbette, rutinleri bırakıp yeni bir yola girmek korkutucu olabilir ancak evrenin sizin için daha fazlasını sakladığına güvenirseniz, sayfayı çevirme ve hayatınızın bir sonraki bölümüne başlama cesaretini bulacaksınız. Hayal gücünüz için yeni bir çıkış yoluna hazırsanız, bugün harekete geçme günüdür.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işin karşılığını almak, bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz; egonuz ön plana çıkıyor.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, aksiyona geçme zamanı. Bir amaç için tutkuyla çalışıyorsun ve içgüdüsel olarak ne yapacağını biliyorsun. Yeni bir projeye geçme zamanı.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

20 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 43" R
Ay
İkizler
02° 59' 10" R
Merkür
Başak
23° 10' 49" R
Venüs
Terazi
29° 26' 05" R
Mars
Yengeç
10° 20' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:28

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>