Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tarzınızı Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hislerinize uygun adımlar atmanın her açıdan daha iyi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Odaklanmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olduğunuza, kullanabildiğinize inandığınız bir konuda ilerlemek sizin için kolay olabilir. Ancak iletişim kazaları ya da dikkatsizlik bu kolay zor hale getirebilir. Ayağınıza gelen fırsatları kaçırmamak için her zaman fırsatın varlığından önce ne olduğuna odaklanmanızda fayda var. Bazı konuşmaların hukuki kanallara gitmemesi için sözlerinize hakim olmalısınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjinizi yüksek tutmalısınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her gün aynı kıyafetleri giymekten sıkılıyorsunuz. Tarzınızı değiştirmek için dolabınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza gösterdiğiniz toleranslardan pişman olabilirsiniz. Kimseye fazla değer vermemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Sosyal medyaya fazla mesai harcıyorsunuz. Sosyal medyanızı işe dönüştürmek isteyebilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok düşünmek yerine düşündüğünüz konuda eyleme geçmeli ya da geçebileceklerden yardım almalısınız. En çok zorlandığınız konulardan biri olan yardım alma ve işbirliğine girme konusundaki stresiniz gereksiz olabilir. Bunu,ortaklarınız ve çalışma koşullarınız sayesinde öğrenebilir ve değiştirebilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İki konu arasında kalabilirsiniz. Duygusal olarak keyifli süreçler yaşanabilir. Zihinsel olarak kendinizi daha güçlü ve yeterli hissedebilirsiniz. İşleri düzene koymak için daha fazla şey öğrenmeniz gerekebilir. Eksiklerinizi tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzün güzel geçeceğini hissedebilirsiniz. Maddi problemlerinizin aşıldığı bir gündesiniz. Bereketinizin arttığını hissetmek size keyif verebilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşularınla ağız dalaşına girebilirsin. Bundan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmak senin için daha iyi olacak. Sorunları büyütmeden çözmeye çalışmak arkadaşlıkların zarar görmesini engelleyecek.

21 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hırslarınızla yakın bir şekilde temasa geçmenize yardımcı olur. Gün sizin lehinize çalışır, önceliklerinizi netleştirir ve kendinizi güçlü hissetmenin yollarını açar. Sağlığınızı veya işinizi ve alışkanlıklarınızı iyileştirme kararlılığınız güçlü. Projelerinizde önemli ilerleme kaydedebilirsiniz ve bu, büyük umut vaat eden yeni bir alışkanlığın ilk günü bile olabilir. Yepyeni projelerin cazibesine kapılmak yerine çalışmanızı yeniden düzenlemenin, yenilemenin ve geliştirmenin yollarını arayın. Bu aynı zamanda bir konuyu açıklığa kavuşturmak veya itibarınızla ilgili durumu temizlemek için de iyi bir zaman olabilir. Çoğu zaman hayatı kendiliğinden yaşamaktan keyif alıyor olsanız da şu anda gözlemlemeniz, planlamanız ve tasarlamanız iyi olur.

21 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Iş ve aşk hayatına sıcaklık, başarı, parlaklık ve netlik geliyor. Neşeli, kontrollü ve pozitif olacaksın. Canlı ve enerjik bir yaşam duygusu geliyor sana. Güneşin, o hayat veren pozitif güçlerini lütfen kabul et. Mutlulukla kabul edersen eğer bugünün çok güzel geçecek.

21 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi dolu bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli insan topluluğuna ya da birarkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

21 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 47" R
Ay
Boğa
19° 36' 11" R
Merkür
Başak
21° 26' 28" R
Venüs
Terazi
28° 17' 38" R
Mars
Yengeç
09° 49' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 40"
Satürn
Balık
15° 00' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 52"
Lilith
Terazi
09° 20' 21"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>