Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eski Samimiyeti Hissetmiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile daha fazla konuşman gerekecek. İkiniz de bazı şeyleri içinize atıyor olabilirsiniz. Bazı konuları konuşmak sizin için daha yapıcı bir enerji oluşturabilir bugün. O yüzden sıkıntılarınızı birbirinizden saklamamalısınız.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Bugün parasal durumlarına dikkat etmen gerekecek. Kendine bir bütçe çıkarmak ve masraflarını ayarlamak ilerisi için daha iyi bir adım olabilir. Bugün hesap yapman ve sana faydası olmayan masrafları kısma günü olabilir.

Uyku düzenine dikkat etmen gereken bir gün olacak. Zihnini boşaltman ve vücudunun yeteri kadar dinlenmesi gün içerisinde daha keyifli bir enerjiye sahip olmanı sağlayabilir. Bugün uykuna dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve emek konuları önceliğin olacak bugün. Kazançlardan çok gidiş yoluna odaklanabilirsin. Emeklerinin karşılığını henüz tam alamasan da attığın adımlardan emin olacağın ve kendine güveneceğin bir gün olacak.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen bir şeylerin daha fazlasını isteriz. Ancak daha fazlasına sahip olmaya çalışırken, elimizdekini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırız. Siz de benzer bir durum yaşayabilirsiniz. Riskleri hesaplayarak hareket etmeye özen göstermelisiniz.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soluklanmak için bugünü bir fırsat biliyorsun. Herkesten uzakta evinde yalnız vakit geçirmek isteyebilirsin. Evde yarım kalmış ufak tefek tadilat işlerini halletmek isteyebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından aldığın haber seni şaşırtabilir. Ona karşı eski samimi duygularını hissetmiyor olsan da onunla uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyorsun.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer vermek ve değer görmek gibi konular sizin için bir keyfi ve içsel bir vazife olabilir. Ancak bunun baskılanan bir duygu olmadığından emin olmalısınız. Bugün geldiğiniz noktayı ve buraya gelirken neler yaşadığınızı düşünerek kendiniz için bazı çıkarımlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevildiğinizi derinden hissedebilirsiniz. Maddi olarak kenara koymayı da ihmal etmeyin mutlaka para biriktirmeye, kenara koymaya özen gösterin.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçirmenin önceliği sana kendini çok daha iyi hissettirebilir bugün. Elindekilerin kıymetini bilip beklentileri kontrol altına alarak daha rahat edebilirsin. Bu rahatlık zihinsel olarak sana iyi gelebilir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadeli planlarınız, yaşam tarzınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız veya itibarınız hakkında görmezden geldiğiniz endişelerin yeniden yüzeye çıkması, bugün yaşayacağınız gerilimlerin ana kaynağı olacaktır. Paranoyak düşüncelere teslim olmak yerine, zayıf alanlara odaklanmayı ve bunları adım adım düzeltmeyi hedefleyin. Şu anda en iyileştirici olan şey, küçük sorunları sistematik olarak çözmek olabilir. Bir konuda kafanız karışabilir veya bir bilgi sizin için askıda kalabilir ve eğer öyleyse, biraz zaman tanımaya çalışın ve kendinizi hazır hissettiğinizde geri dönün. Neyin değerli olduğuna ve neyin sadece saçma olabileceğine dair keskin bir sezgiye sahipsiniz.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi açıdan kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aile içi kavgalarınızı gündeme getirebilir. Uzak yollarla ilgili projelerinizi için, elinizden birtakım paralar çıkabilir. Olayları bir an önce sonuçlandırmalı ve tereddütlerinizden kurtulmalısınız.

21 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 27' 59" R
Ay
İkizler
08° 04' 16" R
Merkür
Başak
23° 51' 12" R
Venüs
Terazi
29° 52' 36" R
Mars
Yengeç
10° 32' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 58"
Satürn
Balık
14° 54' 51"
Uranüs
Boğa
27° 04' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 38"
Chiron
Koç
22° 10' 39"
Lilith
Terazi
09° 28' 58"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>