Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile farklı aktiviteler planlayabilirsiniz bugün. Her zamankinden farklı bir ortamda bulunmak, keyfinizi artırabilir. Daha farklı konulara odaklanarak ilginizi artırabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde sizi cesaretlendirecek tanışmalar söz konusu olabilir. Bağımsız çalışma arzunuzun içinde bazı korkular var. İş hayatı yöntemlerini benimseyemeyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Maddi konularda düşünmeden hareket etmemelisin bugün. Gereksiz risklere girmek ve paranın kaderiyle oynamak yerine dikkatle düşünmek sana daha iyi etkiler getirecek. Kafana göre hareket etmemeli ve dikkatle bakmalısın olaylara.

Hayatında değiştirmek istediğin konular varsa bunları sağlık çerçevesinden düşünmen gerekecek. Daha sağlıklı tercihlerde bulunmak için hayatında olan biteni gözden geçirebileceğin bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı projelere odaklanmak ve başarı söz konusu olduğunda daha dikkatli davranmak bugün önceliğin olabilir. Herkesin dinlenmeye çekildiği anda sen işe yeni başlıyor olabilirsin. Dikkatini dağıtacak şeylerden uzak durmalısın bugün.

21 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları,bugün enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanacaksınız. İnsanlar sizi etkilemeye çalışsa da, kararlılığınız sayesinde başarıya ulaşacaksınız. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanları ikna edebilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlerin üst üste geldiğini düşünebilirsin. Sorunlardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi tercih etmelisin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle ailenizin ekonomisini konu alan bir konuşma gerçekleştirebilirsin. Aldığın yeni kararlar birtakım harcamalarını kısmanı gerektirebilir. Zorunlu ihtiyaçlarının neler olduğunu tespit edeceğin bir gün geçiriyorsun.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olmasına izin vermelisiniz. Üzerinizdeki yorgunluğun ve stresin ortadan kaybolmasını istiyorsanız bazı şeyler konusunda hassas olmayı bırakmalı, çevrenizin önerilerini dikkate almayı tercih etmelisiniz. Aklınızın sakinleşmesi hayatınızın da sakinleşmesine yardımcı olacaktır.

21 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Ticari konulardaki ani değişikliklere uyum sağlamalısınız. Evinizle ilgili güzel değişiklikler yapmak için harcama yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda pozitif halinizle de hemen dikkat çekeceksiniz. Enerjinizi düşüren kişi ve konuları kendinizden hızlıca uzaklaştırabileceksiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zaman sonra kendine göre güzel bir gün geçirmek seni şaşırtmamalı. İşler yoluna girebilir, insanlarla daha iyi anlaşabilirsin. Şansını bazı konularda zorlamadığın sürece keyfine diyecek olmayabilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, affetmek ve derinlemesine düşünmek için güçlü olsa da bazı zorluklar ortaya çıkarabilir. Koşullar, çok hızlı hareket ettiğiniz veya uzun vadede sizin için en iyi olanı düşünmediğiniz alanlara karşı sizi uyarabilir. Buradaki zorluk, rahatlamaya hakkınız olduğuna kendinizi ikna etmek olabilir! İç dünyanıza ve zihinsel sağlığınıza dikkat çekmek için rutininize daha fazla zaman ayırmayı düşünün. Performans gösterme ve mükemmel olma baskısı sizinle ancak dinlenmek için düzenli zaman ayırmanız gerekiyor. İvme kırılmış gibi görünse de bunun oldukça geçici ama gerekli bir yavaşlama olma olasılığı daha yüksektir. Bugün daha çok, dış dünyanın baskıları ve talepleri karşısında bile duygusal yaşamınıza ve iç dünyanıza özen göstermekle ilgilidir. En iyi sonuçlar için zihninizi suçluluk duygusundan arındırın ve hayal kırıklığınızı küçük sorunlara odaklamaktan kaçının.

21 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebilirsiniz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

21 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

21 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya yanınızda çalışanlar, gündelik rutinlerle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla bazı tartışmalar içinde kalabilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 04' 21" R
Ay
İkizler
02° 25' 04" R
Merkür
Başak
23° 06' 20" R
Venüs
Terazi
29° 23' 09" R
Mars
Yengeç
10° 19' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 40"
Satürn
Balık
14° 56' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 29"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 51"
Chiron
Koç
22° 11' 39"
Lilith
Terazi
09° 26' 18"
True Node
Koç
06° 38' 47"
Son Güncelleme : 22/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>