Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çalışma Yöntemlerini Değiştirebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün keyifli bir gün geçirebilirsin aşk konusunda. Yeni insanlarla tanışmak, güzel muhabbetler etmek ve keyfine bakmak olası senin için. Ancak büyük ve güzel bir aşk için biraz daha beklemen gerekebilir.

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Bazı şeyleri görmezden gelmeye meyilli olabilirsin bugün. Maddi konulardaki sıkıntılar da buna dahil. "Her şey yoluna girecek" demek yerine nasıl yoluna gireceğini dikkatle kendine açıklaman gerekebilir.

Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri kendini toplaman için etkili olabilir. Kaslarını ve ciğerlerini aynı anda çalıştırmak sana çok daha iyi bir enerji katacak. Bugün dışarıda hareket etmeye özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken bazı işlere vakit ayırabileceksin. Bir süredir aklını meşgul eden, halledilmesi gereken ancak ertelediğin konular varsa bugün bunları bir düzene koyabilir ve daha rahat edebilirsin. Sorumluluklarını halletmek sana daha iyi gelecek.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları,bugün kendinizi biraz daha enerjik hissedeceksiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün olabilir. Dikkatinizi dağıtmamaya özen gösterin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel problemlerinde ortaya koyduğun pratik tavrını işinde ortaya koyamıyor olabilirsin. Bu konuda keskin bir değişiklik yapma ihtiyacı duyuyorsun. İşinde alıştığın yöntemleri terk etmek zor gelse de ekip arkadaşların sana destek oluyor. Yeni boşanmış bir Koç burcuysan avukatın ile evrak eksikliği konusunda bir araya gelebilirsin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal handikaplar içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bunun pek çok sebebi olabileceği gibi pek çok da çözümü vardır. Bugün üzerinde yeteri kadar durduğunuz her sorun ve ilişki için artık neler yapmanız gerektiğini de düşünmelisiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün çokçıkarabilirsiniz. Aynı zamanda yapmak istediğiniz şeylere farklı bir yolla da yaklaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar gün içerisinde yüksek enerjili ve güler yüzlü olacaksınız. Bu durum da keyfinizin etrafınızdaki insanlara da yansımasına vesile olacak.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değişiklik yapmak istiyorsan bugün bunun için harekete geçebilirsin. Kendini hazır hissetmesen dahi hayatında bir şeyleri değiştirmeyi planlamak senin için önemli olabilir. Bazı şeyleri önden görmen en iyisi.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün bazı gergin durumlar olabilir. Kişisel çıkarlarınız, görev ve yükümlülüklerinizle rekabet eder, bu sizi parçalara bölebilir ve biraz kaotik bir atmosfer yaratabilir. Gün, korkuları veya endişeleri ortaya çıkarabilir, hatta onları zihninizde geçici olarak abartabilir. Neyse ki, bir proje,veya tutkular hakkındaki duygularınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir ancak sizden makul olmayan beklentiler ve talepler varsa, bir denge bulmanız gerekir. Etkileşimlerinizdeki gerilimlerin kökünde güç dinamikleri olduğunu ve içeriden gelen baskıların muhtemelen performans, hırs ve beklentilerle ilgili olduğunu düşünün. Sorunları halletmek için baskı hissediyor olsanız da hayatınıza daha yavaş, daha istikrarlı ve daha doğrudan bir yaklaşımdan en çok yararlanacaksınız.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, kutlama zamanı. Büyük çabalar için gani gani ödüller var. Kötü durumlardan kendini özgürleştir; yeni bir duygusal durum var.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 05" R
Ay
İkizler
01° 37' 58" R
Merkür
Başak
23° 00' 09" R
Venüs
Terazi
29° 19' 05" R
Mars
Yengeç
10° 17' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 29"
Satürn
Balık
14° 56' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 47"
Lilith
Terazi
09° 25' 56"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>