Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Rest Çekiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda her ayrıntıya takılı kalabilirsiniz. İnanması güç gibi görünen bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin sizin açınızdan daha sakin geçebileceğini de aklınızda bulundurmanız gerekiyor.

Çevresel koşulların size fazlasıyla yarar sağlama ihtimali var. Sağlam adımlar atabileceksiniz ve bu da her şeyin daha iyiye gitmesine yardımcı olabilir. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Odak noktanızın değişim gösterebileceği bu süreçte gereğinden fazla para harcama ihtimaliniz de var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerden aldığınız enerjiler devam etmekte. Gündeminiz sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Mümkün olanlara yönelebildiğiniz sürece her şeyin sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız. Yaşamsal konularda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, sosyal etkileşimler ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşama zamanı olabilir. Toplumsal etkinliklere katılın, grup projeleri üzerinde çalışın ve yeni bağlantılar kurun. Arkadaşlarınızla keyifli anılar biriktirin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı yürüttüğünüz bir işiniz varsa, birlikteyaptığınız kişinin güvensiz tavırları sizi şüpheye düşürebilir. Kendinize göre önlem almak isteyeceksiniz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, sorgulayıcı tavırlarınız partnerinizle aranızda gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysanızyerinizdeki arkadaşınıza yapılan haksızlıklara karşı çıkacaksınız. Hatta çalıştığınız yere sırtınızı bile dönebilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi oluşturma ve uygulama biçiminiz çevrenize ilham verebilir. Bugün ailenizle ya da değer verdiğiniz insanlarla yapacağınız konuşmalarda bunun farkında olmalısınız. Hiçbir şeyin kalıcı olmadığına önce siz ikna olursanız, hayatınızı da bu konuda geliştirip değiştirebilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayata dair hedeflerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınızı tazelemek ve cesur kararlar almaktan yana bir tavır benimseyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda önemli yenilenmeler ve ortaklaşa temaların değişime uğraması söz konusu olabilir. Arkadaşlıklar açısından yeni paylaşımlar ve sizi canlı kılan sosyal ilişkiler gündeme gelebilir.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmel olmamanızın verdiği keyfi tatmak için uygun bir gün. Kendinizi verimli hissedemeyebilirsiniz,stresinizle başa çıkmakta zorluk çekebilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bir yoğunluk içinde bulunabilirsin. İdare etmen gereken işlerin hepsi aynı anda ilgilenmeni bekleyebilir. Bir arkadaşından ya da aile üyesinden yardım istemek üstündeki yükü azaltmanı sağlayacak.

23 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün; düşünme ve iletişim kurma, iç dünyanız, uzun vadeli stratejileriniz, benliğiniz üzerinde çalışmanız ve araştırmalarınızla dolu olabilir. Dikkatiniz yaşamın gizli unsurlarına yönelir. Çevrenizden normalden çok daha fazlasını alıyorsunuz ve ilişkilerinizde ve kendi içinizde güdüler, incelikler ve güç dinamikleri görüyorsunuz. Şimdi yakın bir arkadaş veya partneriniz dışında, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda daha çekingen olabilirsiniz. Anlamsız veya yüzeysel gelen konuşmalara karşı sabırlı değilsiniz. Gün, pratik bir zihin yapısına girmenize yardımcı oluyor. Şimdi bir fikre şekil vermekten veya düşüncelerinizi irdelemekten keyif alabilirsiniz. Neyin uygulanabilir ve yapılabilir olduğuna dair güçlü bir sezginiz var.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Mars’tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle halletmeniz gerektiğini söylüyor.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli pşişek sezgilerin var. Bazı şeyler gizli olabilir, ama sen bunların üstünü örterek kurtulamazsın. Gerçekleri zaten hissediyorsun, korkularından arın ve lütfen gerçekçi ol. Bugün sana hayat güzel sürprizler hazırlayabilir. Olaylar hızlı bir şekilde ilerliyor ve gecikmeler sona eriyor, merak etme.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Huzur, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir süre daha beklemeniz gerekli. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici

23 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>