Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bütçeni Aşabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Bugün tutkularınız yüzeye çıkabilir. Belki de hayatınızdan daha fazlasını istediğinizin farkına varacaksınız. Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba ya da daha ödüllendirici bir kariyer düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi büyük bir şeye hedeflemenin zamanı geldi. Büyük düşünmek ve hayattan en iyisini istediğinizi farkına varmanız güzel! İsterseniz bu şeyleri gerçeğe dönüştürecek güce de sahipsiniz.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

24 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık biraz kendi ruhunuzu doyurma zamanı. Hayatınızın büyük bir kısmını başkalarına hizmet etmek için harcarsınız, bazen tükenmiş hissetmeniz doğaldır. Bu duyguları aşmak sizin elinizde. Başkalarının mutluluğu kendinizden önce gelmesin. Önceliklerinizi değiştirme zamanı.

24 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı güven problemleri yaşayacağın bir gün olabilir. İlişkin varsa karşı tarafla ilgili kafandaki soruları cevaplamaya çalışabilir, aklındaki tasarıları onunla paylaşabilirsin. Çevrenle ilgili değişiklikler günlük rutinlerini etkiliyor, bu durum seni huzursuz edebilir. Maddi konuda sıkışan yakın bir arkadaşına destek olabilirsin. Fazlasıyla cömert olacağın bugünde, farkında olmadan bütçeni aşabilirsin.

24 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven bugünün en önemli konusu olabilir. Güven duyduğunuz kişilerle olanprojeleri sizi büyük başarılara taşıyabilir ama bazen güven duymak için zaman gerekir. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın.

24 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler askıda kalabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirmek için uygun bir gün olmayabilir. Akışta kalın.

24 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi ve kariyer bağlamındaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir günde olabilirsiniz. Hırsınızın dengenizi bozmasına izin vermeyin.

24 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında, maddi konularda hareketli bir gün geçirirken alım satım işleri gündeme gelebilir. Yeni ayın ardından güven tazeleme ihtiyacı hissettiğiniz bir gün olabilir.

24 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınıza gelen fikirleri gerçekleştirmek için ekstra bir çaba sarf edeceksiniz. Yaptıklarınız çevreniz tarafından da çok beğenilecek.

24 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından, Ay Boğa burcundaki seyahatine devam ediyor. Finansal konular ön planda olacaktır.Yeni kazanç kapıları arayabilir, gelirlerinizi arttırmanın yeni yolları üzerine düşünebilirsiniz. Finansal konularda risk almadan, temkinli hareket etmelisiniz.

24 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizi şekillendireceğine inandığınız uzun vadeli planlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Zihniniz oldukça aktif olacak ve büyük düşünmeye eğilim gösterecektir; bu nedenle, günlük işlerinize odaklanmak size zor gelebilir.

24 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük harcamalarınızı yapmaktan yatırım konusuna geçemiyorsunuz. Bu durum sizi uzun zamandır üzüyordu. Ancak finansal açıdan iyi olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluk ve kafa karışıklığı sizi düzensiz davranmaya zorlayacaktır. Duygularınızı dengelemek için basit nefes alma tekniklerini deneyin.

24 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; dün gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından para konularında daha dikkatli ve gerçekçi olmalısın. Gereksiz harcamalar yaparak sınırlarını zorlayabilirsin. Arkadaşlarınla ilişkilerinde kısa süreli de olsa bir gerilim yaşanabilir; ancak akşam saatlerinden sonra düşüncelerini ve fikirlerini daha rahat ifade edecek ve harekete geçebileceksin.

24 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 47' 01" R
Ay
Boğa
13° 27' 14" R
Merkür
Başak
20° 39' 23" R
Venüs
Terazi
27° 46' 46" R
Mars
Yengeç
09° 35' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>